Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Areca 150 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Palma Areca je v naših krajih priljubljena predvsem kot klasična sobna rastlina. Njegova stebla, ki so še posebej pokončna, spominjajo na edinstveno rastlino Bambus. Ta stebla so običajno zaključena z ventilatorskimi, obokanimi listi, ki so razporejeni v nasprotnih smereh. Listi lahko dosežejo dolžino neverjetnih 1,2 metra.

Listi, ki rastejo na vrhu debla, so skoraj vedno dlani ali perju, stebla so vedno zelena. Veliko število debla te palme je grmičasto razvejano, listi so razdeljeni na veliko število sijočih parov v obliki peresa. Zaradi svoje sposobnosti izboljšanja zraka rastlina prispeva k prijetni notranji klimi.

Pojav

Areca je tropska palma, ki izvira iz Madagaskarja in Tanzanije. Zaradi pernatih listov je ena najbolj privlačnih palm. Skupno obstaja več kot 50 vrst. To je vitka palma, ki je z leti oblikovala debla. V povprečju doseže 3 metre, lahko pa tudi 6 metrov. Listi so pernati, obokani, zelene barve in dolgi 2 do 3 metre.

Parametri

Naša palma Areca je visoka 150 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz 2 sevov, ki sta narejena iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Tik nad plastično podlago se začne listanje te palme. Listi so temno zelene barve in izdelani iz plastičnega materiala, ki je živ na otip in jih je v številu 19 kosov. To je popolna replika žive različice te Palme. Umetna palma areca je na voljo v plastičnem loncu s premerom 17,78 cm , skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z mahom.

Lokacija

Naša palma Areca bo zelo lepo napolnila vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta palma pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah, vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše. Naša palma Areca vam bo zagotovo prinesla eksotiko neposredno v dom.

Kombinacije

Naša Palma Areca se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami dlani, pa tudi z različnimi Cykami , vendar jo bodo tudi Ferns rezale. Če vas skrbi, da nobene cvetoče rastline ne boste mogli postaviti v sobo poleg te Palme, potem se res motite. Ta Palma odlično dopolnjuje tudi naše cvetlične lončke, našli jih boste v naši ponudbi. Zasaditev v loncu lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20003
Višina 155 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15.5 cm
Premer vložka 17.8 cm
Vstavite material plastika
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 19 ks
Material veje plastika
Višina listov 22 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 28 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!