Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni bambus 90 cm

Popust
16 %
Originalno
44 €
Samo danes
36,90 € z DPH
30,25 € brez DDV
56 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bambus je najhitreje rastoča rastlina na svetu. Tipičen bambus zraste do 10 centimetrov v enem dnevu. Nekatere vrste zrastejo do meter na dan ali približno 1 milimeter vsake 2 minuti. Pravzaprav lahko vidite rastlino, ki raste pred vašimi očmi. V samo 5 do 8 letih bo večina sort bambusa dosegla zrelost. Bambus je res čudež narave. Služi kot trajnostni vir hrane in tekstila, milijoni ljudi pa ga uporabljajo za gradnjo zavetišč. Iz bambusa je mogoče narediti neverjetno količino izdelkov. Najboljše od vsega pa je, da pomaga ohranjati okolje, ko raste.

Pojav

Bambusi se pojavljajo v tropskem , subtropskem in manj pogosto v zmernem pasu . Natančneje, pojavljajo se na jugovzhodu Združenih držav Amerike ter po celotni Srednji in Južni Ameriki ter v skoraj vsej Afriki južno od Sahare in v Aziji od Indije, Japonske in jugovzhodne Kitajske do severne Avstralije. Bambusi rastejo tudi na precejšnjih višinah, npr. v Južni Ameriki do nadmorske višine 4700 m

Prvi Bambusi so v Evropo prispeli v poznem 19. stoletju, vendar so večina znanih vrst in variant nemški, belgijski in nizozemski pridelovalci uvozili šele v zgodnjih devetdesetih letih.

Parametri

Naš umetni bambus je visok 90 cm . Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 15,24 cm , katerega površina je prekrita z mahom. Njegovi štirje debli so narejeni iz plastike in iz listov, ki so živi na otip in so v naravni zeleni barvi. Število listov je 225 kosov.

Lokacija

Ta čudoviti bambus, ki zvesto posnema živo drevo, je idealen pripomoček za vaš dom , pisarno ali zdravniško pisarno - skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino, ali kjer ni mogoče skrbeti za življenje redno sadite. Popolnoma lahko izstopa kot samostojna rastlina. Zaradi svojih značilnih barv bo postal pomemben kos v vaši notranjosti . Je res nezamisljiv in zagotovo pritegne pozornost, ne glede na to, kje se boste odločili, da ga postavite kamor koli.

Kombinacije

Bambus umetno drevo se lahko lepo kombinira s katero koli umetno Ficus ali Krotonovcom z našo široko paleto izdelkov, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Odlikuje se lahko tudi v družbi Difenbachieja , pa tudi cvetočih dreves. Ta umetni bambus je res vsestranski spremljevalec, saj ima zelo eleganten in prijeten dizajn. Lepo se prilega v leseno, betonsko ali plastično cvetlično posodo. Tako nizka cvetlična posoda kot njena visoka varianta ga bosta porezala. Izbira je vaša. Na naši spletni strani najdete tudi pestro ponudbo čudovitih cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20063
Višina 90 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 15.6 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 1.5 cm
Število listov 225 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!