Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Livistona mini umetna palma 65 cm

Popust
40 %
Originalno
68 €
Samo danes
40,90 € z DPH
33,52 € brez DDV
33 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Med zelenimi prebivalci hiš in stanovanj so imele palme prednost že davno, ko so jim podelili častno mesto v palačah plemičev in kraljev. Veličastnost tropskih rastlin in raznolikost njihovih vrst sta presenetljiva. Tropska kultura je cenjena zaradi lepote odrezanih listov, njihove zanimive razporeditve na steblih, steblih.

Ta vrsta palme je pri nas znana tudi kot kitajsko vetrno drevo ali vodnjak. Je vrsta subtropske palme v vzhodni Aziji.

Poleti je lahko na prostem, vendar ga ni priporočljivo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Primerna je hranljiva, fino peščena zemlja. Za Livistono so značilne močne korenine, zato dobro prenaša kratkotrajno sušo. Odpornost proti zmrzali te vrste Livistona je približno -4 / -9 ° C, prenaša blage zmrzali.

Pojav

Izvira z območja južne Japonske, Tajvana, jugovzhodne Kitajske in Hainana. Ima ogromne ventilatorske liste, ki so razdeljeni na do 75 kosov s konicami obrnjenimi navzdol, zato se včasih imenuje tudi žalostna dlan. Njihov premer je lahko do 150 cm.

Parametri

Naša umetna palma Livistona je primerna za notranjost, visoka je 65 cm, vključno z osnovnim cvetličnim loncem. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 15,25 cm , katerega površina je prekrita z imitacijo umetnega mahu. Plastični prtljažnik je prekrit z naravnimi lesnimi vlakni. Ima 8 listov iz plastike, ki se ne razlikujejo od bivalnih.

Lokacija

Palma mini Livistona je sobna rastlina . Ta rastlina je zelo priljubljena. Naša umetna palma vam bo prinesla tropsko in prijetno vzdušje v zimskem vrtu , dnevni sobi , vaši pisarni , našla pa se bo tudi v nakupovalnih središčih ali hotelskih prostorih . Vitke in veličastne palme so primerne za prostorne sobe, kjer lahko ustvarite zeleni kotiček tropov.

Kombinacije

Livistonina mini palma je lepa sama po sebi. V kombinaciji z različnimi večjimi ali manjšimi palmami, kot so Areca betel , Chamédorea aat , pa tudi z drugimi tropskimi rastlinami lahko ustvarite svojo oazo miru in tišine. Če želite, da vaša palma poudari svojo lepoto, obvezno posegnite v enega od naših cvetličnih loncev, ki ga boste skupaj z omenjenimi izdelki našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20000
Višina 65 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 30 cm
Premer vložka 16 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Dolžina veje 22 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 2 cm
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!