Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna smokva 150 cm

Popust
42 %
Originalno
130 €
Samo danes
75,90 € z DPH
62,21 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Figovo drevo je rod rastlin iz družine sviloprejk ( Moraceae ).

Figovo drevo je zelo stara gojena rastlina. Figovo drevo je listopadno drevo ali grm, običajno do 10 m visoko, največ 15 m. Listi so preprosti tri- ali petokrilni, dolgi 10 do 30 cm. Ima trde sijoče temno zelene eliptične liste. Borka je svetlo siva, kasneje rjavo siva, razpokana. Nekateri viri navajajo, da je to enodomna rastlina, drugi pa dvodomna rastlina.

Rod Figovník vključuje več kot 800 vrst tropskih in subtropskih lesnatih rastlin. Smokve tvorijo sekundarna debla iz zračnih korenin. V naših razmerah tropske vrste gojimo kot okrasne rastline.

Pojav

Izvira iz Bližnjega vzhoda in zahodne Azije, gojijo pa ga že od antičnih časov, zdaj pa ga po vsem svetu gojijo kot okrasno rastlino in sadno drevo. Postala je naturalizirana vrsta v lokalnih krajih v Aziji in Severni Ameriki. Danes ga najdemo udomačenega v pasu ozemlja od zahodnega Sredozemlja do severovzhodne Indije. Na Slovaškem ga že več stoletij gojijo na toplih območjih v vinogradih ali na različnih zaščitenih krajih.

Parametri

Naša umetna smokva je visoka 150 cm , vključno z lončkom za rože. Ta umetna smokva je še posebej zanimiva s tremi rjavimi plastičnimi debli in kakovostnimi 95 zelenimi listi, ki so živi na otip. Figovo drevo ima zelo gost videz . Zasidran je v osnovnem cvetličnem loncu s premerom 17,78 cm na površini z imitacijo mahu. Priporočamo, da figovo drevo, zasidrano v osnovnem cvetličnem loncu, postavite v okrasno za čudovit dodatek notranjosti.

Lokacija

Naša umetna smokva je namenjena notranjosti . Uporablja se lahko v dnevnih sobah, jedilnicah in dvoranah ali v zimskih vrtovih . Z našim umetnim figovim drevesom lahko dopolnite svoj dom, še posebej tam, kjer žive rastline ne uspevajo, ali kjer ni mogoče redno skrbeti za žive rastline.

Kombinacije

Izstopajo predvsem kot soliteri, lahko pa jih kombinirate tudi z drugimi rastlinami iz naše ponudbe. Figovo drevo deluje zelo naravno v visokih in nizkih okrasnih cvetličnih lončkih . Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko pri nas naročite ločeno. Možno je tudi naročiti primeren sadilni in hidrogranulat ali drug polnilni material, ki ga najdete v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20060
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 10 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 29 cm
Višina listov 21 cm
Širina listov 14 cm
Število listov 95 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 65 cm
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!