Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Praproti 150 cm

Popust
40 %
Originalno
120 €
Samo danes
71,90 € z DPH
58,93 € brez DDV
32 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Praproti so med najbolj presenetljivimi rastlinami na svetu. Njihovo deblo je sicer bolj ali manj tanko, vendar lahko listi zlahka presežejo dolžino dveh metrov. Od daleč so videti kot palme, čeprav z njimi ni nič narobe, saj nimajo nič skupnega. Čeprav nimajo cvetja, jim to ni preprečilo, da bi bile ena izmed najbolj priljubljenih rastlin na vrtovih, terasah in stanovanjih. Praprot ima koreninski sistem, steblo in liste. Nima semen. Listi niso videti kot listi drugih rastlin. Izgledajo, kot da je več vej položenih v eno ravnino in pritrjenih na steblo. Njihova barva se lahko razlikuje od svetlo zelene do temno zelene.

Pojav

Najbolj znane in proti zmrzali odporne drevesne praproti izvirajo iz Tasmanije, Nove Zelandije in Avstralije. Zahtevajo delno senco, prenašajo pa tudi senčno mesto, v našem suhem poletnem okolju ne marajo mesta na neposredni sončni svetlobi. Znan je po tem, da uspeva v močni senci, kjer preživi malo več. Na našem ozemlju so v bližini Považská Bystrice zanimivi kraji z bogato zastopanostjo praproti. Povzroča ga gorski relief, ki ustvarja veliko število najrazličnejših habitatov - od suhih kamnin do preplavljenih tal in močvirja.

Parametri

Naša umetna praprot je visoka 150 cm , vključno z lončkom za rože. Drevo je postavljeno v osnovni plastični lonec s premerom 20,32 cm. Ima 1 umetno deblo iz plastike, na katerem je 36 umetnih zelenih listov, ki se ne razlikujejo od živih, čeprav je bila za njihovo proizvodnjo uporabljena plastika. Zasnovan je za notranjo opremo. Na površini umetnega substrata je prekrit z mahom.

Lokacija

Če potrebujete sobo v prostoru, kjer ni dovolj svetlobe, je naša umetna praprot prava izbira. Še vedno bo videti privlačno. Najbolj izstopa v kotu vaše sobe. Primeren je tudi za postavitev v reprezentativne prostore. Praprot je lep dekorativni dodatek za vse notranjosti za prijeten videz in dekor prostora. Primerno za uporabo tudi v izjemno zahtevnih notranjih prostorih v primeru pomanjkanja svetlobe ali v prostorih za kajenje). Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Ali hrepenite po osvežujočem in skrivnostnem gozdnem vzdušju, ki se bo razširilo po vašem stanovanju, pa ne veste, kako to doseči? Idealna rešitev so očarljive praproti - sobne rastline s fascinantnimi listi, ki bodo vaš dom oblekle v najlepše odtenke zelene.

Skalnate vrtnice, praproti in okrasne trave različnih barv in velikosti lahko kombiniramo z našo umetno palmo praproti. Priporočamo, da ga postavite v okrasni cvetlični lonec, katerega velik izbor boste našli tudi v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20020
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 20.1 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 45 cm
Število vej 36 ks
Material veje plastika
Višina listov 8 cm
Širina listov 2 cm
Listni material plastika
Število brstov 4 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
Višina debla / stebla 26 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!