Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna praproti Cyathea 90 cm

Popust
10 %
Originalno
69 €
Samo danes
61,90 € z DPH
50,74 € brez DDV
33 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Cyathea je rod drevesnih praproti. Vrste Cyathea so večinoma kopenske praproti, običajno z enim visokim steblom. Sev je lahko redko razvejan ali grozljiv. Pri mnogih vrstah se v spodnjem delu debla tvori tudi vlaknasta masa korenin. Najpogosteje raste v vlažnem gozdu, na nadmorski višini do 1280 m, pogosto v družbi Dicksonia antarctica . Ogromno pokončno deblo je običajno visoko do 12 m, nekateri dosežejo 20 m, zlasti v avstralskem Queenslandu. Ta vrsta je ena najhitreje rastočih in v naravi zraste do višine do 15 metrov. Listi so svetlo zeleni in lahko dosežejo dolžino več kot 4 m.

Pojav

Cyathea raste po vsem svetu v tropskih do toplih zmernih območjih, zlasti v območju vlažnih gorskih in deževnih gozdov. Cyathea, dom vzhodne obale Avstralije, je ena najlepših drevesnih praproti. Ima pantropsko porazdelitev, sprva raste predvsem na višjih nadmorskih višinah, kjer je redno večja vlaga zraka in tal, sekundarno se je razširil na nižje nadmorske višine. Obstajajo vrste, ki rastejo zunaj meja tropov, npr. v Južni Ameriki, Novi Zelandiji, na Kitajskem in na Japonskem so nekatere endemične za določeno gorsko verigo ali otok, druge so zasedle razmeroma veliko območje. Rastline običajno ne prenašajo močne sončne svetlobe, najbolj so primerne za razpršeno svetlobo, vendar imajo posamezniki, ki rastejo v globoki senci, tanko deblo, rastejo počasi in so nižje. Vrste, ki so se prilagodile neposredni sončni svetlobi, imajo debelejše liste, pa tudi rastline, ki se pojavljajo na mestih, kjer temperatura pade, imajo pa tudi liste, pokrite z zaščitnimi gostimi trihomi.

Parametri

Umetna palma Cyathea je visoka približno 90 cm, vključno z osnovnim plastičnim cvetličnim loncem, v katerem je dobavljena. Premer osnovnega cvetličnega lonca je 17,78 cm. Imitacija podlage je prekrita z umetnim mahom. Prtljažnik je izdelan iz kakovostne plastike, na kateri je 15 plastičnih listov svetlo zelene in temno zelene barve, ki se resnično ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Če želite v svoj dom vnesti tropsko vzdušje, je treba to umetno palmo Cyathea vključiti tudi kot hišno rastlino. Primeren je za notranjo opremo in je idealen dodatek vašemu stanovanju ali hiši . Skratka, primeren je povsod, kjer za živo rastlino ni dovolj svetlobe in kjer za živo rastlino ni mogoče skrbeti. Res so polepšali vsako sobo, hkrati pa ji daje prijeten pridih eksotike , ki jo imamo tako radi.

Kombinacije

Naša umetna palma Cyathea lahko sama izstopa v vesolju, vendar je tudi vsestranska v kombinaciji z drugim zelenjem. Priporočamo, da ga kombinirate z različnimi različicami družine ciat ali palmami, s katerimi ustvarjajo harmonično notranjost in ki jih boste našli tudi v naši široki paleti spletnih trgovin. Za dokončanje celotnega videza priporočamo, da Cyatheu postavite v lep plastični lonec za rože, ki se vam bo, še posebej barvno, lepo prilegal v notranjost.

Parametri

Koda izdelka 20018
Višina 90 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.5 cm
Dolžina debla / stebla 14 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 19 cm
Širina listov 20 cm
Dolžina listov 50 cm
Število listov 15 ks
Listni material plastika
Število brstov 3 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!