Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Fotografije 120 cm

Popust
11 %
Originalno
71 €
Samo danes
62,90 € z DPH
51,56 € brez DDV
155 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 26. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Potosovce spadajo v rod rastlin iz družine Araceae. Ta rod vključuje približno 20 vrst mogočne trte, razširjene v tropski Aziji in Avstraliji. Mlade oblike Potosova gojijo kot sobne rastline, pogosto imenovane Scindapsus. Potosovce so masivne liane z lesenimi, razvejanimi stebli, začinjenimi v tleh. Listi so izmenični, dvoredni, z dolgimi peclji, s celovitim ali pernatim rezilom. Izjemoma je rezilo fino perforirano na površini vzdolž osrednjega rebra. Žile so pernate.

Pojav

Rod Potosovcove vključuje 20 vrst. Razširjen je od severovzhodne Indije do japonskih otokov Ryukyu, Avstralije in pacifiških otokov. Pojavlja se tudi na Šrilanki. Največje območje razširjenosti je vrsta Potosovec škvrnitý. Potosovce rastejo v vlažnih tropskih deževnih gozdovih, kjer rastejo kot plezajoče plezalne rastline na drevesih ali skalah.

Parametri

Naš Potosovec je visok 120 cm, skupaj z lončkom za rože. Sestavljen je iz 3 stebel, ki so izdelana iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Takoj na začetku stebel se začne čudovito listanje. Masivni listi so temno zeleni, v številu 12 kosov. Narejene so iz plastičnega materiala, ki je živ na otip. Naš Potosovec je dobavljen v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm , skupaj z umetnim substratom, ki je prekrit z dekorativno ekspandirano glino.

Lokacija

Umetna rastlina Potosovec je lahko odličen del sodobnega stanovanja, čeprav je precej kombinirana s tradicionalno notranjostjo. Če zanj dobro skrbite, bo to tudi njegov dolgoročni del. Tudi po dolgem času preseneti s poplavo lepih, svežih listov. Potosovec se lahko uporablja tako v manjših kot v večjih notranjostih , v dnevni sobi ali jedilnici . Idealno je ustvariti skupino rastlin, sestavljeno iz več privlačnih vrst ali kultivarjev. Ali pa iz več kosov iste vrste.

Kombinacije

Naše umetno drevo Potosovec je lepa rastlina, ki ne potrebuje spremljevalca. Splošno se uporablja za druge rastline. Priporočamo, da ga kombinirate na primer z Monsterjem ali Philodendronom , s katerim bosta ustvarila popolnoma harmonično notranjost. Drevo Potosovec bo pridobilo na lepoti v pravilno izbranem okrasnem cvetličnem loncu. V naši ponudbi boste našli pestro izbiro cvetličnih loncev ali okrasnih kamnov in žetonov.

Parametri

Koda izdelka 20042
Višina 125 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.9 cm
Vstavite material plastika
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 28 cm
Širina listov 22 cm
Število listov 23 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 20 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!