Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna veja Bambus 65 cm

4,60 € z DPH
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Kot lahko vidite na fotografijah, veja ni zanimiva le po obliki in risbi, ampak predvsem po barvah. Lepi listi imajo enako dobro barvo in reliefne liste ter obliko listov kot prvotna prava veja. Je popolna kopija veje bambusa, ki jo je težko razlikovati od žive rastline. Rastlina izgleda zelo resnično in je primerna kot okras za vsako sobo. Naše sintetične in UV zaščitene veje bambusa so osnova za različne uporabe. Plastični listi so replike pravega bambusovega lista, zato imajo naraven videz. Ta vejica ima skupno dolžino približno 65 cm (vključno s steblom), njena širina pa je približno 30 cm. Obstaja veliko možnosti, ki si jih lahko zamislite, zato nas vprašajte za nasvet, če imate kakršna koli vprašanja. Podružnica Bambusa je opremljena s 144 listi.

Parametri

Koda izdelka 4070
Višina 65 cm
Odločnost notranjost, zunanjost
Povprečno 30 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Število listov 144 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita Da
Država izvora Nizozemska

Ocene

3 z 5
5 0x
4 2x
3 0x
2 0x
1 1x
3 vrednotenje