Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna dlan Kentia 150 cm

Popust
40 %
Originalno
150 €
Samo danes
89,90 € z DPH
73,69 € brez DDV
93 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kentia Palma se imenuje tudi Paradise Palm, Sentry Palm in Thatch Palm. To je razmeroma počasi rastoča in elegantna vrsta palme, ki jo pogosto sadimo v skupine treh ali več rastlin hkrati. Je idealna palma za gojenje v hiši, uspeva pa tudi na obalnih območjih južne Kalifornije. Do leta 1885 je bila palma prva v Veliki Britaniji, kjer je Journal of Horticulture zapisal: "Te Kentie so zaradi svoje velike lepote in trajnih lastnosti bolj povpraševane kot skoraj vse druge palme." Drug razlog za njihovo priljubljenost je mogoče pripisati kraljici Viktoriji , ki jih je gojila v vseh svojih domovih in naročila palmam Kentie, naj jih položijo okoli njene krste.

Pojav

Palm Kentia prihaja z otoka Lord Howe, majhnega kosa zemlje ob vzhodni obali Avstralije. Otok daje Palmi botanično ime Howea forsteriana. Raste počasi, zato lahko traja desetletja, da doseže največjo višino 10 metrov. Svetovna zveza za ohranjanje narave to vrsto šteje za ranljivo. Gojijo ga na otoku Lord Howe tako, da zbirajo divje semena in jih kalijo za izvoz v svet kot okrasno rastlino. Vendar je trgovina s semeni in sadikami strogo urejena.

Parametri

Naša umetna palma Kentia je visoka 150 cm , vključno z lončkom za rože. Njegova štiri stebla so plastična, vendar z zelo verodostojno strukturo. Palma ima 38 listov v dveh odtenkih naravne zelene, da doseže najbolj naraven učinek Palme kot celote. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, katerega površino umetnega substrata dopolnjuje dekorativna ekspandirana glina.

Lokacija

Če želite v svoj dom vnesti tropsko vzdušje, potem ne smete zamuditi naše Palma Kentie. Ta rastlina bo videti odlično kjer koli v vaši domači pisarni . Prav tako je odlična dekoracija za uporabo v nakupovalnih središčih ali kavarnah . Poživil bo vsak prostor in mu dal resnično neponovljiv nasmeh. Tropska palma Kentia je lep dekorativni dodatek za vsak dom ali javni prostor, zato vam jo lahko priporočamo le mi.

Kombinacije

Našo palmo Kentia lahko kombiniramo z drugimi vrstami dlani iz naše ponudbe. Primerno je tudi mešanje z listnimi rastlinami, kot so Difenbachia, Monstera ali Allocasia. Lahko pa se kot posameznik popolnoma odreže. Njegova lepota sije na primer v enobarvnem cvetličnem loncu, prenese pa tudi večbarvno kombinacijo. Po svojem okusu lahko izberete nizke in visoke cvetlične lončke. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20010
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 38 ks
Material veje plastika
Višina listov 13 cm
Širina listov 1 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 55 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!