Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo bambus 160 cm

Popust
37 %
Originalno
110 €
Samo danes
68,90 € z DPH
56,48 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bambusi iz plemen Arundinarieae in Bambusede imajo olesenela stebla, bambusi iz plemena Olyreae nimajo olesenelih stebel. Bambusi iz plemena Arundinarieae rastejo bolj v zmernem pasu, druga dva plemena nasprotno v tropskem in subtropskem pasu.

Bambusi so trajnice ali grmičevje, nekatere vrste so nizke in pokrivajo tla, druge so visoke in lahko zrastejo do višine približno 40 ali 50 m. Nekatere vrste se lahko s podzemlja razširijo s kraja sajenja v okolje. Mnoge vrste rastejo v obliki goste vegetacije. Bambusi cvetijo letno ali pri nekaterih vrstah vsakih 12 ali do 120 let, pri čemer vse rastline v eni regiji cvetijo hkrati. Po cvetenju rastline običajno odmrejo.

Listi so pecljati (kar je izjemna lastnost družine Lipnicovité), široko eliptični. Imajo cvetove s 6 prašniki, razporejenimi v metle. Plod je zrnje, koščicasto sadje ali jagodičje.

Bambusi so med najhitreje rastočimi rastlinami na svetu - včasih pecelj raste s hitrostjo do 1 metra na dan.

Pojav

Bambusi se pojavljajo v tropskem , subtropskem in manj pogosto v zmernem pasu . Natančneje, pojavljajo se v jugovzhodnih Združenih državah Amerike ter po celotni Srednji in Južni Ameriki, pa tudi v skoraj vsej Afriki južno od Sahare , pa tudi v Aziji iz Indije (vključno), Japonske (vključno) in jugovzhodne Kitajske ( vključno s severno Avstralijo (vključno). Bambusi rastejo tudi na precejšnjih višinah (npr. V Južni Ameriki do višine 4700 m nad morjem).

Prvi Bambusi so v Evropo prispeli v poznem 19. stoletju, vendar so večina znanih vrst in sort nemški, belgijski in nizozemski pridelovalci uvozili šele v zgodnjih devetdesetih letih.

Parametri

Naš umetni bambus je visok 160 cm . To umetno drevo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm . Umetna podlaga je prekrita z mahovim polnilom. Naravni deblo bambusa, katerega število je 6 kosov, izgleda in izgleda kot živi, pa tudi podolgovati, naravni zeleni listi bambusa, ki so narejeni iz kakovostne plastike in jih je 348 kosov.

Lokacija

Bambus v naši ponudbi je namenjen notranjosti , je idealen pripomoček za vaš dom , pisarno ali reševalno vozilo - skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino. Popolnoma lahko izstopa kot samostojna rastlina, saj je po svojih značilnih barvah značilen kos v vaši notranjosti. Je res nezamisljiv in zagotovo pritegne pozornost, ne glede na to, kje se boste odločili, da ga postavite kamor koli.

Kombinacije

Bambus umetno drevo, se lahko enostavno in lepo kombinira s katero koli umetno Ficus ali Krotonovcom z našo široko paleto izdelkov, ki jih lahko najdete na naši spletni strani. Odlikuje se lahko tudi v družbi Difenbachieja , pa tudi cvetočih dreves. Ta umetni bambus je resnično vsestranski spremljevalec, saj ima zelo eleganten in prijeten dizajn. Lepo se prilega v leseno, betonsko ali plastično cvetlično posodo. Tako nizka cvetlična posoda kot njena visoka varianta ga bosta porezala. Izbira je vaša. Na naši spletni strani najdete tudi pestro ponudbo čudovitih cvetličnih loncev.

Parametri

Koda izdelka 20064
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 6 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 11 cm
Širina listov 2 cm
Število listov 348 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!