Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Račja noga 180 cm

Popust
41 %
Originalno
170 €
Samo danes
99,90 € z DPH
81,89 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Račja noga, znana tudi kot lesne račje noge, ima velike liste temno zelene barve in 5-9 listov, ki visijo navzdol kot odprt dežnik. Višina rastline Račje stopalo je običajno 50-100 cm, v naravi pa lahko zraste do 30 metrov. Konica lista je zelo okrogla. Zaradi različnih sort je tudi velikost listov različna in obstajajo celo sorte z vzorci. Vodni hrast je hitro rastoče drevo. Listi zrelega vodnega hrasta so običajno v obliki lopatice, listi nezrelih dreves pa so lahko dolgi in ozki. Mnogi opisujejo list kot račje stopalo. Vodni hrast je še posebej primeren za les, gorivo, habitat divjih živali in ekološko gozdarstvo. V južnih skupnostih je bil razširjen kot senčno drevo. Njegov furnir se uspešno uporablja kot vezan les v posodah za sadje in zelenjavo.

Pojav

Vodni hrast se nahaja ob obalnih nižinah od juga New Jerseyja in Delawareja proti jugu do juga Floride; Od zahoda do vzhodnega Teksasa; in severno v dolini Mississippi do jugovzhodne Oklahome, Arkansasa, Missourija in jugozahodnega Tennesseeja.

Parametri

Naše umetno drevo Račja noga je visoka 180 cm , vključno z lončkom za rože. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu, katerega premer je 25,4 cm, površina pa je prekrita z mahom. Ima 1 plastični prtljažnik in 251 plastičnih listov, ki so na otip videti živi. Račja noga je zelo zanimiva sobna rastlina.

Lokacija

Naše lepo umetno drevo Račja noga, ki zvesto posnema živo drevo, je idealen dodatek nakupovalnemu centru , wellnessu , vašemu domu , pisarni ali zdravniški pisarni , skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino, ali kadar ni mogoče redno skrbeti za žive rastline. To umetno drevo je idealno za pokrivanje pomanjkljivosti ali poudarjanje praznega prostora v vaši notranjosti .

Kombinacija

Umetno drevo Račja noga je zelo značilno drevo. Bila bi lepa spremljevalka Šeflerja, Anturije ali Krotónca. S pravilno izbranim okrasnim cvetličnim loncem lahko še dodatno poudarite njegovo edinstvenost. Vse omenjene izdelke boste našli v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20051
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 21 cm
Premer vložka 24.9 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 16 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 215 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 85 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!