Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna palma Areca 180 cm

Popust
41 %
Originalno
200 €
Samo danes
119 € z DPH
97,54 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Areca je rod rastlin iz družine Areca, ki obsega približno 50 vrst. Številna debla palm so košato razvejana, njeni listi so razdeljeni na številne svetleče pahljačaste dele, so nasproti. Palma areka je vitka in zraste do 25 metrov v višino. Premer debla je 20-30 cm. Listi so pernati, široki do 10 cm, dolgi od 1,5 do 2 metra. Areka palma se goji kot kmetijska rastlina na lahkih tleh, na vlažnih območjih. Gojijo jo kot okrasno rastlino na vrtovih v tropskih in subtropskih območjih ter drugod v zaprtih prostorih kot sobno rastlino. Zaradi oblike listov ga včasih imenujejo tudi metuljevo drevo.

Pojav

Palma areka izvira iz Malezije, vendar se goji po vsej tropski Aziji, Oceaniji in Vzhodni Afriki. Tipična pahljačasta palma, ki raste v sprednji in zadnji Indiji, Pakistanu, Cejlonu, Kitajski, Tajvanu, Malajskem polotoku. Gojijo ga tudi v številnih tropskih in subtropskih območjih, če podnebje to dopušča. Najbolj razširjena je na Tajskem, v Vietnamu, Maleziji, Burmi in Šrilanki. Zdaj ga začenjajo gojiti v vzhodni Afriki.

Parametri

Naša umetna palma Areca je visoka 180 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Na voljo je zasidrano v osnovnem plastičnem cvetličnem loncu s premerom 17,78 cm. Na treh plastičnih deblih je 34 kosov umetnih zelenih listov, ki se ne razlikujejo od živih in dajejo zelo naraven vtis.

Lokacija

Palma Areca je zasnovana za notranjost. Lepa umetna palma je zaradi svoje višine primerna za velike reprezentativne dvorane, skupne prostore ali prostorne sprejeme. Je odličen dodatek povsod, kjer želite imeti malo zelenja ali pa ni mogoče skrbeti za živo rastlino, bodisi zaradi pomanjkanja svetlobe ali pomanjkanja časa. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo, vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Priporočamo kombinacijo Arece z različnimi vrstami palm, kot so Livistona ali Praprot, ali palmami po vaši izbiri. Z vsakim zelenjem bo ustvaril harmonično notranjost. Lahko pa odlično izstopa v prostoru in sama. Izbira okrasnega cvetličnega lonca je zelo pomembna. Pravilno izbran cvetlični lonec lahko poudari lepoto palme. V naši ponudbi na naši spletni strani boste našli veliko izbiro cvetličnih lončkov.

Parametri

Koda izdelka 20004
Višina 180 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 30 cm
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 18 cm
Dolžina debla / stebla 74 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 39 cm
Število vej 34 ks
Material veje plastika
Širina listov 30 cm
Dolžina listov 48 cm
Listni material plastika
Število brstov 3 ks
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!