Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Taro Araceae 45 cm

Popust
40 %
Originalno
9,50 €
Samo danes
5,69 € z DPH
4,66 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Araceae so družina enokaličnih cvetočih rastlin. Pri nas se imenuje tudi dodelitev . Taro je tropska rastlina, ki se goji predvsem zaradi užitnih gomoljev. Je najbolj razširjena vrsta več rastlin družine Araceae, ki se uporabljajo kot zelenjava za pridelavo gomoljev , listov in stebel . Gomolji Taro so osnovno živilo v afriških, oceanskih in južnoazijskih kulturah in velja, da je bil Taro ena prvih gojenih rastlin.

Rastlina različnih oblik in velikosti. Listi so lahko veliki do 40 cm × 24,8 cm in imajo jajčasto obliko srca z izrazitimi žilami.

Primerna je za gojenje kot sobna rastlina. Dodelitev je okrasna, zimzelena rastlina z velikimi puščičastimi listi na velikih steblih. Velike žile na obeh straneh dajejo listom veliko dekorativnosti. Taro je velika rastlina z velikimi koreninami. Steblo včasih doseže 2 metra, peclji 1 meter v dolžino. Dodelitev je termofilna rastlina.

Pojav

Domneva se, da Taro izvira iz južne Indije in jugovzhodne Azije, vendar je široko naturaliziran. Domneva se, da prihaja iz regije Indomalaya, po možnosti iz Vzhodne Indije, Nepala in Bangladeša. Razširil se je z gojenjem vzhodno v jugovzhodno Azijo, vzhodno Azijo in pacifiške otoke zahodno v Egipt in vzhodno Sredozemlje, nato pa južno in zahodno od tam v vzhodno Afriko in zahodno Afriko, kjer se je razširil na Karibe in Ameriko.

Parametri

Naša umetna rastlina Taro Araceae je visoka 45 cm in se dobavlja brez lončka za rože . Njegovih 8 stebel je narejenih iz visokokakovostne plastike, prav tako 70 zelenih listov, ki proti sredini postanejo svetlo zeleni. Resnično se ne razlikujejo od živih. Ta umetna rastlina vsebuje utor, ki ga lahko uredite po lastni zamisli.

Lokacija

Naša umetna rastlina Taro Araceae je zelo lepa in izgleda neverjetno resnično ter je dobrodošel dodatek v vseh bivalnih prostorih in pisarnah. Umetni Taro je zasnovan za notranjost . Primeren je tudi za starejše, predvsem pa za svetle sodobne notranjosti. Notranjost lahko izberete med vrstami okrasnih listov. V notranjosti ga lahko postavite v jedilnico , zimski vrt , kuhinjo , pa tudi v dnevno sobo , kjer bo zagotovo privlačna dekoracija.

Kombinacija

Lahko kombinirate eno vrsto več barv, 2-3 vrste, ki jih lahko uredite na primer po višini, širini in dodate previsne rastline. Uporabite lahko tudi zimzelena drevesa, pritlikave iglavce z enoletnicami, v večjih keramičnih in lesenih posodah.

Možno je združiti res veliko rastlin, ki bodo skupaj z našim Tarom ustvarile harmonično notranjost. Priporočamo tudi, da si ogledate našo pestro ponudbo cvetličnih loncev, s katerimi lahko s stilom dopolnite svojo notranjost.

Parametri

Koda izdelka 20192
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 10 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Višina listov 11 cm
Širina listov 7.5 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, rumeno-zelena
Dolžina trna 10 cm

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje