Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Pavinič rdeča 45 cm

Popust
22 %
Originalno
9 €
Samo danes
6,99 € z DPH
5,73 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pavínič červená je pravi lezúň, ki je pritrjen na zidane in lesene površine s pomočjo zračnih korenin. Listi so preprosti ali v obliki dlani. Spomladi so novi listi Paviniča rdečkasti, poleti postanejo zeleni in jeseni se vrnejo v rdečkasto barvo. Rastline proizvajajo neopazne cvetove, iz katerih nastajajo šopi temno modrih jagod.

Pojav

Stari Grki so imeli pozitiven odnos do rože in so jo imeli za skoraj sveto rastlino. V Franciji se rdeči pavinik uporablja za zaščito gozdov pred požari. V praksi je Pavinič izjemen po svoji presenetljivi nezahtevnosti in vztrajnosti. Poleg tega je relativno enostavno ukoreniniti na novem mestu in hitro raste. Plezalne rastline lahko vdihnejo življenje goli opečni steni, pergoli, ograji ali kateri koli drugi zgradbi in jo naredijo bolj zeleno in prijazno. Poleg tega se selitvene rastline pogosto uporabljajo za pokrivanje grdih sten, stebrov in struktur.

Parametri

Umetna rastlina Pavinič červený je visoka 45 cm , ima 8 vej iz plastike, na katerih je 70 različnih listov različnih barv in velikosti. Marsikomu je težko verjeti, da gre za repliko. Ustvarjajo lep in naraven kontrast. Ta rastlina vsebuje utor za žlebove , zato ga lahko preprosto vključite v katero koli ureditev . Če se odločite, da boste paviljon postavili v cvetlični lonec, vam priporočamo, da izberete iz naše široke palete.

Lokacija

Naša umetna Paviničeva rdeča je zasnovana za notranjost , lahko okrasi viseči komplet, okenske niše, okenske police, omare ali stopnice . Zahvaljujoč zanimivim pismom so polepšali vsak prostor v vašem domu, pisarni ali na recepciji hotela . Poskusite preprosto postaviti paviljon v vazo, morda boste presenečeni, kako lahko spremeni notranjost.

Kombinacija

Jesen je z eno besedo čarobna. Zakaj torej ne bi bili navdihnjeni pri menjavi notranjosti? Poskusite svoje stanovanje ali hišo zaviti v tipično naravne jesenske barve. Umetna rastlina Pavinič červená je idealna za okrasitev jesenskih okraskov. Na naši spletni strani boste našli številne umetne rastline za ustvarjanje čudovite kompozicije. Priporočamo kombiniranje s viticami vinske trte, evkaliptusa in različnimi vrstami umetne trave. Jabolčna veja ali badelj se bosta odlično podala skupaj. Če želite dokončati celoto, izberite v naši široki paleti cvetličnih loncev, ki se bodo popolnoma prilegali vaši notranjosti in ki jih bo Pavinič še bolj poudaril. Odlična izbira.

Parametri

Koda izdelka 20190
Višina 45 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 25 cm
Dolžina veje 10 cm
Število vej 8 ks
Material veje plastika
Širina listov 9 cm
Dolžina listov 10 cm
Število listov 70 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rdeča
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!