Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Kalatea 50 cm

Popust
41 %
Originalno
11 €
Samo danes
6,49 € z DPH
5,32 € brez DDV
600 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kalatea je rod cvetočih rastlin iz družine Marantaceae .

To je korenična rastlina, ki raste iz podzemlja. V svojem naravnem okolju raste kot rastlina visokih dreves. Oblikuje grozde eliptičnih, okroglih do vzdolžnih dolgih pecljatih listov, ki so različno zanimivo okrasno vzorčasti. Spodnja stran listov je običajno rožnato rjava do bordo. Cvetovi so oblikovani v grozdih, sestavljenih iz majhnih cevastih cvetov, v sobnih razmerah cvetijo redko.

Pojav

Kalatea je zimzelena tropska trajnica, ki izvira iz deževnih gozdov, večinoma iz Brazilije.

Kalatea je bila prvič odkrita v amazonski džungli. V tropskih regijah Afrike, Indije, jugovzhodne Azije, na številnih otokih Oceanije in v Malajskem arhipelagu se pojavljajo različne vrste cvetja. Izjema je Avstralija.

Parametri

Višina naše umetne rastline Kalatea, vključno s steblom, je 50 cm . Sestavljen je iz umetnega stebla in ta umetni šopek ima devet glavnih vej, na katerih je 18 umetnih listov v temno zeleni barvi s svetlo zelenimi črtami . Spodnja stran listov je bordo barve. Na otip so tako živi. Ta rastlina prihaja brez lonca. Vsebuje utor za žlebove in ga je zato enostavno postaviti kamor koli.

Lokacija

Če želite poživiti ali polepšati prostor v notranjosti , so naše zimzelene rastline izjemno primerna izbira.

Rastlina bo izstopala, kamor koli jo postavite, saj izgleda zelo realistično in zato zelo elegantno dopolnjuje vašo notranjost.

Rastlina s svojo naravno barvno shemo in naravno gostoto pritegne na prvi pogled. Kalatea se popolnoma prilega stanovanju ali hiši , res kjer koli po vaši domišljiji. Zaradi svojega izvora v gozdovih Srednje in Južne Amerike je idealen tudi za kopalnico .

Kombinacije

V tej različici je umetna rastlina dostavljena brez cvetličnega lonca, zato jo lahko preprosto postavite v svojo okrasno posodo ali ustvarite podlago za lepo razporeditev rastlin v aranžmaju . Lahko ga postavite v lepo dekorativno cvetlično posodo ali celo vazo po vaši izbiri. Če imate raje gostejšo rast, vam priporočamo, da kupite več kosov teh vej in jih združite, da dosežete lep bogat šopek .

V naši ponudbi boste našli tudi okrasne cvetlične lončke.

Parametri

Koda izdelka 20252
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število vej 9 ks
Material veje plastika
Širina listov 9 cm
Dolžina listov 13 cm
Število listov 18 ks
Listni material plastika
Barva listov bordo, zelena
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!