Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Ciklamena umetna orhideja 49 cm

Popust
40 %
Originalno
25 €
Samo danes
14,90 € z DPH
12,21 € brez DDV
300 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 28. februar
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja je družina cvetočih rastlin, ki vključuje več kot 800-1.000 opisanih rodov in 25-30.000 vrst. Ime družine izvira iz grške besede orchis. Vera v afrodiziačne učinke gomoljastih orhidej ostaja še danes. Poleg botaničnih vrst je znanih več kot 100.000 različnih sort in hibridov. Za rastline te družine je značilna velika genska nestabilnost, ki omogoča medvrstno in celo medgeneracijsko križanje. Hibridi so zelo priljubljeni med pridelovalci in nenehno ustvarjajo nove oblike.

Pojav

Orhideje najdemo skoraj povsod po svetu, vključno s tropi, arktično tundro in zmernim pasom. Skrivnost raznolikosti orhidej je njihova izjemna prilagodljivost različnim okoljskim razmeram in zaradi te velike raznolikosti ni bilo težko najti vrst, ki uspevajo v notranjosti. Večina orhidej, ki jih trenutno gojimo v naših razmerah, so epifitske rastline, ki izvirajo iz tropov. Izraz "epifit" pomeni, da te rastline rastejo v naravi na drugih drevesih in rastlinah, ne da bi na njih kakor koli parazitirale.

Parametri

Višina naše umetne orhideje je 49 cm, vključno z lončkom za rože. Dobavljamo ga v okrasnem cvetličnem loncu s črno -belim marmornim vzorcem. Površina polnilne podlage je prekrita z okrasnimi kamni. Premer cvetličnega lonca je 11 cm in je izdelan iz utrjene plastike. Orhideja ima dve umetni naravni zeleni stebli, na katerih so 4 temno zeleni listi in 24 čudovitih cvetov ciklame iz finega silikona. Čeprav so listi in cvetovi izdelani iz visoko kakovostne plastike, se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Umetna orhideja je zasnovana za notranjost . Rastlina izgleda zelo resnično in je primerna kot okras za res vsako sobo. Je idealen dodatek za vaš dom, pisarno ali operacijo. Njegova lokacija je primerna povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino. Priporočamo, da ga postavite na vidno mesto, bodisi na predalnik, okensko polico ali mizo. Njegova svetla barva bo popestrila vsak kotiček in prinesla užitek v oči.

Kombinacije

Orhideja je sama po sebi lepa rastlina. Vsekakor bo kot posameznik odlično izstopal ali pa tudi v kombinaciji z drugimi barvitimi sortami Orhidej, s katerimi bodo ustvarile harmonično notranjost ali prijetno delovno okolje. Je zelo priljubljena izbira, na primer v sodobnih prostorih, kjer je še posebej zanimiva zaradi čiste zasnove.

Parametri

Koda izdelka 20035
Višina 49 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Premer cvetličnega lonca 11 cm
Dolžina debla / stebla 30 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 7 cm
Dolžina listov 12 cm
Število listov 4 ks
Listni material plastika
Širina rože 9 cm
Število cvetov 24 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva listov temno zelena
Barva cvetja vijolična
Višina cvetja 7 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!