Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Orhideja iz umetnega masla 50 cm

Popust
40 %
Originalno
80 €
Samo danes
47,90 € z DPH
39,26 € brez DDV
200 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja je rod rastlin iz družine stavačovité (Orchidaceae), ki obsega približno 60 vrst. Za razliko od večine drugih rodov ne tvorijo panjev , vendar imajo njihovi veliki mesnati listi funkcijo shranjevanja. Korenine orhidej rastejo na spodnji strani stebla ali med listi. Običajno so mesnati, vključno z velameni , ki običajno dosežejo premer 1-8 mm. Poleg vnosa vode in hranil služijo tudi za pritrditev rastline na podlago, zahvaljujoč vsebnosti klorofila pa sodelujejo tudi pri fotosintezi .

Pojav

Rastejo pretežno epifitsko v tropskih deževnih gozdovih Azije , od Himalaje preko filipinskih in indonezijskih otokov do Nove Gvineje in severne Avstralije. Raje imajo senčen habitat s celoletno visoko vlažnostjo s temperaturo podnevi 25–35 ° C in ponoči 15–25 ° C.

Parametri

Naša lepa umetna rastlina Orchidea svetlo zelena je visoka 50 cm , vključno z lončkom za rože. Na voljo je v čudovitem okrasnem cvetličnem loncu , ki je izdelan iz utrjene plastike, katere površina je prekrita z ekspandirano glino. Posebnost te lepote dodajo tudi mahovi, položeni v cvetlični lonec. Ta čudovita orhideja vsebuje dve plastični stebli, na katerih je 12 umetnih naravnih zelenih listov in 10 silikonskih cvetov v nežni svetlo zeleni barvi, ki izgledata in se počutita živa.

Lokacija

Naša orhideja je namenjena notranjosti . To je čudovita sobna rastlina, ki naravno osvetljuje vsak prostor, vsak kotiček, pa naj bo to v hiši, pisarni, ordinaciji ali zimskem vrtu. Orhideja je ena najbolj priljubljenih cvetočih rastlin. Naša orhideja realističnega videza je idealen pripomoček povsod, kjer žive rastline ne uspevajo, kljub temu pa si želite privoščiti "košček narave".

Kombinacije

Naša umetna orhideja je cvet, ki ne potrebuje spremljevalca. Lahko izstopa v prostoru in sama. Če pa ga vseeno želite združiti, je vsestranski. Zanj je na primer primerno vsako zelenje iz naše ponudbe. Če želite doseči barvit videz, vam priporočamo, da izberete na primer več kosov Orhidej v različnih barvah. Lepa je tudi kombinacija orhidej z več vrstami cvetočih rastlin iz naše ponudbe.

Parametri

Koda izdelka 20033
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 9 cm
Premer cvetličnega lonca 21.1 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 15 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 12 ks
Listni material plastika
Širina rože 10 cm
Število cvetov 8 ks
Število brstov 6 ks
Barva cvetličnega lonca Bela
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja zelena
Barva brstov zelena
Število cvetočih cvetov 10 ks
Višina debla / stebla 35 cm
Višina cvetja 10 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!