Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna magnolija v cvetličnem loncu 21 cm

Popust
40 %
Originalno
15 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
156 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Magnolija je priljubljen okrasni grm, ki ne pritegne le zaradi velikih lepih cvetov, ampak tudi zaradi lepega vonja. Čudoviti cvetovi magnolije v odtenkih roza, bele ali rumene barve lepo dišijo in v kombinaciji z barvami bodo za nekaj tednov popestrili vsak vrt. Po cvetenju ostaja magnolija privlačna z velikimi listi v rastni sezoni in jeseni in pozimi tudi z zanimivimi plodovi z rdečimi jedrci, ki pozimi postanejo hrana za ptice. Hkrati je to okrasno drevo trpežno in enostavno za nego, zato ga lahko najdemo na številnih vrtovih.

Pojav

Naravni habitat magnolije je raztresen po vzhodnem delu Severne Amerike, Srednje Amerike in Karibov ter vzhodni in jugovzhodni Aziji. Nekatere vrste se pojavljajo tudi v Južni Ameriki. Danes lahko v Severni Ameriki, Evropi, Avstraliji in na Novi Zelandiji najdemo številne vrste magnolij in še večje število vzrejenih sort v obliki okrasnih grmovnic.

Parametri

Ponujamo vam čudovito magnolijo v manjšem dizajnu. Naša umetna magnolija, vključno z lončkom, je visoka 21 cm. Dobavljamo ga v plastičnem okrasnem cvetličnem lončku sive barve z zanimivim vzorcem z naborom, katerega premer je 10 cm, površina pa je imitacija mahu. Na razvejanem steblu je 6 zelenih listov in 5 rožnatih cvetov. Čeprav so listi in cvetovi iz plastike, imajo zelo realen vtis in so živi na otip.

Lokacija

Ta vesela magnolija vam bo dala neskončen užitek in vzdušje. Podrobna predelava čudovitih cvetov in listov v značilni obliki in reliefu bo pritegnila oči, kamor koli postavite rastlino. Na voljo je v okrasnem cvetličnem loncu, zato ga morate le postaviti na mesto, ki ste ga izbrali, in uživati v njem vse leto. Zaradi nizke višine je primeren za postavitev na vidno mesto. Zelo lepo se bo prikazal na konferenčni mizi ali na mizi v delovni sobi, kjer vas bo tolažil prostor. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez potreb po vzdrževanju.

Kombinacije

Naša čudovita umetna magnolija ne potrebuje spremljevalca. Popolnoma lahko izstopa v prostoru in sama. Prav tako je zelo enostavno kombinirati. Lahko ga kombiniramo na primer z orhidejami. Je uporaben in se lepo igra v kombinaciji s skoraj vsakim zelenjem. Privoščite si čudovit okras v obliki naše čudovite umetne magnolije ali razveselite svoje najdražje kot darilo.

Parametri

Koda izdelka 20037
Višina 21 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Premer cvetličnega lonca 10 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Število listov 6 ks
Listni material plastika
Število cvetov 5 ks
Število brstov 3 ks
Barva listov zelena
Barva cvetja vijolična
Barva brstov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!