Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna orhideja 43 cm

Popust
40 %
Originalno
62 €
Samo danes
36,90 € z DPH
30,25 € brez DDV
208 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Nevretenčarji ali neformalne orhideje so družina cvetočih rastlin

Orhideja ima pokončno deblo z listi, razporejenimi drug ob drugem vzdolž stebla. Steblo izhaja iz temeljev najvišjih listov. Novi poganjki rastejo iz starih podzemnih površin. Na vrhu novih poganjkov se oblikujejo listi in cvetovi. Korenine in poganjki orhidej so temno zeleni. Korenine so zračne in potrebujejo veliko svetlobe. Orhideje popularno gojijo v bivalnih pogojih za dolgo cvetoče eksotično cvetje.

Večina vrst orhidej raste v naravi visoko v krošnjah dreves, kar povečuje njihovo privlačnost. To je eden od razlogov, da je orhideja postala kultna rastlina pridelovalcev v začetku 18. stoletja in je tako ostala do danes.

Pojav

Orhideje najdemo skoraj povsod po svetu, vključno s tropi, arktično tundro in zmernim pasom. Skrivnost raznolikosti orhidej je v njihovi izjemni prilagodljivosti različnim okoljskim razmeram in tudi zaradi te velike raznolikosti ni bilo težko najti vrst, ki uspevajo v notranjosti. Večina orhidej, ki jih trenutno gojimo v naših razmerah, so epifitske rastline, ki izvirajo iz tropov. Izraz "epifit" pomeni. da te rastline rastejo v naravi na drugih drevesih in rastlinah, ne da bi na njih kakor koli parazitirale.

Parametri

Višina naše umetne orhideje je 43 cm, vključno z lončkom za rože. Dobavljamo ga v okrasnem belem cvetličnem loncu s premerom 13,5 cm. Ima dve umetni zeleni stebli, na katerih je 8 zelenih listov in 24 rožnato-belih cvetov . Čeprav so listi in cvetovi izdelani iz visoko kakovostne plastike, se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Umetna orhideja je namenjena notranjosti . Rastlina izgleda zelo resnično in je primerna kot okras za vsako sobo . Je idealen dodatek za vaš dom , pisarno ali operacijo . Primeren je povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino. Priporočamo, da ga postavite na vidno mesto, ali na komodo, okensko polico ali mizo. Njegova lepa belo-roza barva bo osvetlila vsak kotiček in prinesla užitek.

Kombinacije

Orhideja je sama po sebi čudovit dragulj. Vsekakor bo izstopala kot posameznica ali v kombinaciji z drugimi barvitimi sortami orhidej, s katerimi bodo skupaj ustvarile harmonično notranjost, zagotovo pa boste orhideje uporabili za popestritev in popestritev domačega ali delovnega okolja.


Parametri

Koda izdelka 20031
Višina 43 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 13 cm
Premer cvetličnega lonca 15 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 9 cm
Dolžina listov 19 cm
Število listov 12 ks
Listni material plastika
Število cvetov 24 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Bela, vijolična
Višina debla / stebla 30 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!