Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna orhideja bela s praprotjo 37 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
296 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja je lepa in zelo značilna vrsta rože, ki je tudi ena najbolj raznolikih. Priljubljenost rože orhideje je mogoče pripisati številnim dejavnikom - vonju, njihovi lepoti in barvi cvetov. Lepota, kompleksnost in neverjetna raznolikost cvetov orhidej v rastlinskem svetu nimajo para. Te eksotične lepote tvorijo največjo družino cvetočih rastlin na svetu z več kot 30.000 različnimi vrstami in najmanj 200.000 hibridi. Orhideja je doma v ekvatorialnih tropih, v arktični tundri in povsod vmes. Razlog za to raznolikost je Orchidina neverjetna sposobnost prilagajanja okolju. S toliko raznolikimi vrstami orhidej, ki uspevajo v različnih rastnih razmerah, je relativno enostavno najti tistega, ki ustreza pogojem, ki jih lahko zagotovite, pa naj gre za kuhinjsko okno ali rastlinjak.

Pojav

V središču najbogatejšega pojavljanja orhidej so predvsem tropski in subtropski gozdovi, kjer raste večina znanih vrst. Ko se razdalja od ekvatorja povečuje, se število vrst orhidej zmanjšuje. V Sredozemlju jih je še na stotine, v Srednji Evropi le deset, v polarnem krogu pa le nekaj. Edinstvenost orhidej je v njihovi lepoti in raznolikosti vrst.

Parametri

Naša umetna orhideja bela s praproti je visoka 37 cm , vključno z okrasnim cvetličnim loncem, v katerega je zasidrana. Lepi beli cvetovi orhidej so narejeni iz zelo finega silikona in njihovo število je 6 kosov. Okrasna cvetlična posoda ima premer 10 cm in je iz kaljene plastike. Na površini umetnega substrata so okrasni kamni v temno rjavi barvi. Material stebla je prav tako plastičen, prav tako 4 kosi temno zelenih listov, ki so živi na otip. Orhidejo dopolnjujejo tudi zelo realistični listi praproti, ki jih je skupaj 5 kosov in ki dodatno poudarjajo pristnost naše orhideje kot celote.

Lokacija

Bela orhideja je namenjena notranjosti in je zato primeren dodatek za dnevno sobo, polico ali predalnik, kjer bo osvežila vaš prostor s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Naša umetna orhideja ima zelo realističen vtis in njena prednost je, da je dostavljena v okrasnem cvetličnem loncu. Posledično ga lahko preprosto vključite neposredno v svojo notranjost.

Kombinacije

Orhideja je sama po sebi čudovit dragulj. Vsekakor bo izstopal kot posameznik, pa tudi v kombinaciji z drugimi barvitimi sortami Orchidei, s katerimi bodo skupaj ustvarili harmonično notranjost in vsekakor po zaslugi Orchideija naredili vaše domače ali delovno okolje prijetnejše, prijetnejšo restavracijo ali ustvarili lepo zeleno oaza miru v wellnessu.

Parametri

Koda izdelka 20034
Višina 37 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 10 cm
Premer cvetličnega lonca 10 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 9 ks
Listni material plastika
Število cvetov 6 ks
Število brstov 2 ks
Barva cvetličnega lonca Bela
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Bela
Barva brstov zelena
Število cvetočih cvetov 6 ks
Višina debla / stebla 24 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!