Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna orhideja roza 53 cm

Popust
41 %
Originalno
52 €
Samo danes
30,90 € z DPH
25,33 € brez DDV
248 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja je lepa in značilna vrsta rože, ki je tudi ena najbolj raznolikih. Priljubljenost rože orhideje je mogoče pripisati številnim dejavnikom - vonju, njihovi lepoti in barvi cvetov. Lepota, kompleksnost in neverjetna raznolikost cvetov orhidej v rastlinskem svetu nimajo para. Te eksotične lepote tvorijo največjo družino cvetočih rastlin na svetu z več kot 30.000 različnimi vrstami in najmanj 200.000 hibridi. Orhideja je doma v ekvatorialnih tropih, v arktični tundri in povsod vmes. Razlog za to raznolikost je Orchidina neverjetna sposobnost prilagajanja okolju. Ob toliko različnih vrstah orhidej, ki uspevajo v številnih različnih rastnih razmerah, je razmeroma enostavno najti takšno, ki bi ustrezala pogojem, ki jih lahko zagotovite, pa naj gre za kuhinjsko okno ali rastlinjak. Vendar pa obstaja na desetine sort orhidej in na stotine hibridov, ki so popolnoma srečni, ko rastejo na vašem sončnem pragu.

Pojav

Orhideje rastejo povsod, kjer živi človek. Njihova raznolikost vrst je osupljiva. Trenutno je njihovo število ocenjeno na več kot 30.000 vrst. V središču najbogatejšega pojavljanja orhidej so predvsem tropski in subtropski gozdovi, kjer raste večina znanih vrst. Ko se razdalja od ekvatorja povečuje, se število vrst orhidej zmanjšuje. V Sredozemlju jih je še na stotine, v Srednji Evropi le deset, v polarnem krogu pa le nekaj.

Vendar edinstvenost orhidej ne leži le v njihovi lepoti ali raznolikosti vrst. Imajo več lastnosti. Zanimiv in edinstven pojav v rastlinskem svetu je način njihovega razmnoževanja. Poenostavljeno povedano, rože orhidej so se v svojem dolgem razvoju popolnoma prilagodile svojim opraševalcem, ne le v obliki, ampak tudi v različnih prilagoditvah. V zvezi z opraševanjem cvetov se srečujemo tudi z drugim zanimivim pojavom pri orhidejah, to je relativno pogost pojav hibridov posameznih vrst.

Parametri

Naša umetna rastlina Orhideja je visoka 53 cm , vključno z okrasnim cvetličnim loncem iz utrjene plastike. Površina umetnega substrata v loncu je prekrita z ekspandirano glino in okrasnimi kamni iz maha. Premer cvetličnega lonca je 13 cm. Naša orhideja vsebuje tudi eno zeleno plastično steblo, na katerem je 6 naravnih zelenih listov tudi iz plastike. Lepih 12 cvetov nežno rožnate barve, posejanih s ciklamnim vzorcem, je narejenih iz občutljivega silikonskega materiala. Ta orhideja ima zelo realističen videz.

Lokacija

Ta orhideja ima zelo realističen videz. To je razkošna dekoracija, ki na otip izgleda in se počuti živo. Prednost umetne orhideje je svež videz dolgo časa brez posebne nege. Njegova velika prednost je tudi okrasni cvetlični lonec, v katerega je posajena. Brez skrbi lahko takoj postavite na izbrano mesto. Primerno je, da se notranjost postavi na primer na jedilno mizo, predalnik , hodnik ali spalnico . Zelo je primeren tudi za okrasitev poslovnih prostorov, ki dihajo sodobno eleganco in brezčasnost.

Kombinacije

Naša umetna orhideja bo s svojo eleganco in čistostjo dobesedno čakala vsak prostor. Kot posameznik se odlikuje, vendar mu kombinacija z drugimi rastlinami ne predstavlja težav. Na primer, praproti ali druge tako imenovane "Zimzelene" rastline iz naše ponudbe. Če pa jo želite kombinirati s cvetočimi rastlinami, lahko našo orhidejo primerjamo z ustrezno obarvanimi barvami, kot so frezije, tulipani, lilije, kali ali vrtnice. Zelo primeren je tudi kot poročna dekoracija.

Parametri

Koda izdelka 20032
Višina 53 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 13 cm
Premer cvetličnega lonca 13.4 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 20 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 6 ks
Listni material plastika
Število cvetov 12 ks
Število brstov 8 ks
Barva cvetličnega lonca Bela
Barva listov zelena
Barva cvetja roza
Barva brstov zelena
Število cvetočih cvetov 12 ks
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje