Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Kala rumeno-rdeča 50 cm

Popust
41 %
Originalno
27 €
Samo danes
15,90 € z DPH
13,03 € brez DDV
457 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kala je trajnica sobna rastlina, ki se goji zaradi svojih privlačnih cvetov. Imenuje se tudi zimska kala, ker cveti pozimi. Drugo ime je Cornucopia, zaradi svojih nenavadnih cvetov, ki spominjajo na rog izobilja. Cvetovi Kaly rastejo na trdnih steblih in večinoma, vendar ne izključno, štrlijo nad listi. Izdelane so iz približno 8 cm velikega belega valjastega tila, ki obdaja osrednji šop, ki se običajno skriva v tilu. Til je običajno snežno bel, vendar so tudi sorte z rožnatimi ali oranžnimi odtenki. Listi so zeleni, dolgi, suličasti in rastejo nerodno iz podzemne korenike. So na dolgih pecljih. Vzrejenih je bilo veliko sort, ki se razlikujejo po velikosti in barvi cvetov in listov. Nekatere vrste lahko zrastejo do višine 100 cm in njihovi cvetovi dišijo.

Pojav

Dom rastline so močvirna območja Južne Afrike, kjer se redno izmenjujejo obdobja zimske vlažnosti, dežja in poplav ter obdobja poletne suše, ko se močvirna tla izsušijo. Kala ima enake bivalne zahteve v sobnih razmerah. Zahvaljujoč mesnatim korenikom bo brez težav preživela suho sezono.

Parametri

Naša umetna Kala je naš najbolje prodajan izdelek, njena višina, vključno z osnovnim plastičnim cvetličnim lončkom, je 50 cm. Ima 5 čudovitih rumeno-rdečih cvetov, ki so izdelani iz visokokakovostnega silikonskega materiala. Listi so zeleni s finimi žilami, izdelani iz zelo fine plastike. Rastlina je dostavljena v osnovnem plastičnem loncu s premerom 12,9 cm in višino 12 cm. Rastlina daje zelo realističen vtis.

Lokacija

V svojo notranjost vnesite malo zelene barve s to umetno Kalo, ki je videti živa. Kala je odličen način, da poživite notranjost vašega doma. Postala bo izrazit in nezgrešljiv element na vaši mizi, pultu, na hodniku na komodi, v dnevni sobi, skratka, kjerkoli želite popestriti prostor.

Kombinacije

Naša umetna Kala je cvet, ki ne potrebuje spremljevalca. Lahko izstopa v prostoru in sama. Če pa ga vseeno želite kombinirati, je vsestransko uporaben. Primerno je na primer katero koli zelenje iz naše ponudbe. Kot so Shefler, Monster ali svetlo zeleni kitajski ornament. V kombinaciji s pravilno izbranim okrasnim cvetličnim lončkom boste še bolj poudarili lepoto vaše Kale. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20022
Višina 50 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 12 cm
Premer vložka 12.9 cm
Vstavite material plastika
Število stebel / stebel 26 ks
Material stebla / stebla plastika
Število listov 21 ks
Listni material plastika
Število cvetov 5 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva cvetja rumena, rdeča

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!