Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Streljanje 110 cm

Popust
37 %
Originalno
110 €
Samo danes
68,90 € z DPH
56,48 € brez DDV
38 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Škorpijon je tropska rastlina z eksotičnim, ptičjim cvetom. Elegantna, srednje visoka trajnica z edinstvenim videzom, ki bo v dom vnesel dober odmerek eksotike. Kljub temu lahko označimo Sagebrush, ki je že dolgo ena najbolj priljubljenih sobnih rastlin v različnih delih sveta, tudi v Srednji Evropi. Višina celotne rastline lahko doseže 100 do 150 centimetrov. Zanj so značilni usnjati listi, podobni Banana Tree. Njihova oblika je podolgovata, ovalna, zrastejo do 50 centimetrov. Najbolj značilen element rastline je cvet s koničasto obliko. Barva cvetov je najpogosteje oranžna ali modra. Na enem steblu rasteta 2 barvna cvetja.

Pojav

Eksotična , ekstravagantna , preprosto očarljiva . Te atribute lahko tudi enostavno dodelimo strelišču. Izvira iz tropskega podnebja, vendar je sčasoma našlo svoje mesto na vseh celinah. Evropska ni izjema.

Priljubljena eksotična rastlina je na staro celino prišla iz Afrike. Njen prvotni dom je Južna Afrika, kjer je vedno rasla v naravi. Zaradi svojih barvitih očarljivih cvetov se je postopoma začel udomačevati v številnih gospodinjstvih.

Parametri

Naša umetna rastlina Strelice je skupaj z loncem visoka 110 cm. Sestavljen je iz 3 stebel, 11 umetno zelenih, na otip podobnih živih listov in 2 oranžnih cvetov. To je lepa okrasna rastlina, ki ustvarja očarljive aranžmaje . Dobavljamo ga v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm, na površini umetnega substrata z imitacijo mahu. Zasnovan je za polepšanje notranjosti .

Lokacija

Izstopa tudi v sodobnem svetlem stanovanju , v steklenih dvoranah in ob bazenih . Ta rastlina si zasluži reprezentativno mesto, je dragocena in lahko luksuzno dopolni prostor na res zanimiv način. Zanj je značilen netipičen cvet, ki je zelo privlačen in pritegne pozornost na prvi pogled. Ne smemo pozabiti, da je zanj primeren tudi lep cvetlični lonček, idealno višji in stabilnejši. Taka, ki se bo odlično podala k barvi cvetov. Če ste vlagali v obrat, vlagajte tudi v lonec, v tem primeru je to res upravičeno.

Kombinacije

Naša umetna strelska naprava lepo osvetljuje prostor kot posameznik. Vsestranski je tudi v kombinaciji z, na primer, fino travo , palmovimi listi in jagodami . Nič ne boste pokvarili, če v Strelice uredite tudi druge cvetoče rastline, kot sta vrtnica ali sončnica. Priporočamo, da ga postavite v okrasne cvetlične lončke, ki jih boste našli tudi v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20070
Višina 110 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.6 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 35 cm
Višina listov 37 cm
Širina listov 20 cm
Število listov 11 ks
Listni material plastika
Število cvetov 2 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Oranžna
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!