Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Marolist balzamika 22 cm

Popust
40 %
Originalno
4,30 €
Samo danes
2,59 € z DPH
2,12 € brez DDV
338 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Balzamični marolist je stara zdravilna rastlina iz družine asteraceae. Njegovi nadzemni deli oddajajo močan vonj po mentolu. Je trajno, močno aromatično zelišče z razvejanimi poganjki, ki zraste do višine 40-100 cm. Listi so mehki, preprosti, eliptične oblike, nepravilno zobati. Cvetovi so majhni, 4-7 mm široki, dolgi peclji, ki so zloženi v bogat šopek v številu od 10 do včasih več kot 100.

Pojav

Balzamski marolist prihaja z območij jugozahodne Azije: Turčije, Afganistana, Irana in Kavkaza. Kasneje se je udomačil v Sredozemlju in so ga gojili v mnogih drugih delih sveta. Občasno se pojavlja tudi v naravi, vendar običajno le v toplem podnebju.

Parametri

Naš balzam Marolist je sestavljen iz plastičnega rumeno-zelenega stebla in je skupaj s cvetom visok 22 cm . Na steblu so tudi debelejši zeleni listi, ki so narejeni iz PU materiala. Dekoracija celotne rastline je rumen cvet realističnega videza . Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Končana je z obrezovalnim trnom , s katerim lahko rastlino enostavno postavite tako, da jo obrežete v želeni lonec ali aranžma.

Lokacija

Zasnovan je za notranjost, primeren je kot dodatek v dnevni sobi, kuhinji, hodniku in na mestih, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zaradi velikosti ga je primerno postaviti na primer na mizico, polico ali jedilno mizo. Lahko se odločite, da ga postavite v vazo ali v okusno sodobno cvetlično posodo. Na naši spletni strani najdete tudi veliko izbiro cvetličnih loncev.

Kombinacije

Glede na to, da Nato Marolist balšamový raste v svojem naravnem okolju na skalnatih tleh, jim zato priporočamo, da jih kombinirajo z rǒznymi primeri Eševériami sočno, kaktus, amarant, vendar se lahko odločite za povezavo z drugimi rastlinami, na primer s cvetočimi orhidejami, hortenzijami in geranije. Marolist lahko lepo označite z enobarvno cvetlično posodo v pastelnih barvah. Zanjo pa je primerna tudi večbarvna lončnica ali enobarvna lončnica z vzorcem. Pestro ponudbo čudovitih cvetličnih lončkov najdete tudi na naši spletni strani v rubriki - Cvetlični lonci.

Parametri

Koda izdelka 20162
Višina 22 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 12 cm
Dolžina debla / stebla 10 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 6 cm
Število vej 3 ks
Material veje plastika
Širina listov 4 cm
Dolžina listov 6 cm
Listni material plastika
Število cvetov 3 ks
Barva debla / stebla temno zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja rumena

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!