Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Lopata 95 cm

Popust
40 %
Originalno
53 €
Samo danes
31,90 € z DPH
26,15 € brez DDV
243 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Lopatkovec je trajna sobna rastlina, gojena zaradi lepih in privlačnih listov in cvetov. Hkrati je to rastlina, ki je zaslužna za čiščenje zraka pred različnimi onesnaževali. Listi so temno zeleni, sijoči in suličasti ter imajo izrazitejše žile. So na daljših steblih in zrastejo do dolžine 15 cm.

Cvetovi rastejo na trdnih steblih in štrlijo nad listi. Narejeni so iz približno 10 cm dolgega belega škapularnega tila, ki obdaja osrednji pokrov. Rastlina lahko cveti dolgo, brez sprememb, celo več tednov. Ob koncu cvetenja cvetovi ozelenijo, nato pa jih, ko ne izgledajo več lepo, priporočamo, da jih porežete s čim nižje steblom na dnu rastline.

Vzrejenih je bilo veliko sort, ki se razlikujejo po velikosti rasti rastlin in cvetovih ter obliki cvetov.

Pojav

Spathiphyllum spada v družino Aaronovih rastlin, njegov dom pa je Kolumbija in celotna regija Južne in Srednje Amerike. Tu Lopatkovec zraste v višino več kot meter. Doma pa bo zrasel do velikosti od 25 do približno 75 centimetrov.

Cvetovi Lopatkovce so beli in nekoliko spominjajo na cvetove lilije, ki jih običajno lahko uživate dvakrat letno, spomladi in jeseni. Cveti približno dva meseca, lahko pa tudi dlje. Zanimivo je, da tudi cvetje ob določenem času čez dan prijetno diši.

Preden se cvetovi posušijo, spremenijo barvo v zeleno. Prednost te nezahtevne trajnice je, da je poleg tega, da oživi vaš dom, ena izmed rastlin z najboljšo sposobnostjo čiščenja zraka. In to je tudi eden od razlogov, zakaj je tako priljubljen.

Parametri

Naša umetna rastlina Lopatkovec je visoka 95 cm , vključno z osnovno plastično cvetlično posodo, v katero je zasidrana. Lopata je namenjena notranjosti . Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm. Ima 18 zelenih stebel, ki so izdelana iz plastike in na katerih je 15 naravnih zelenih plastičnih listov, ki so na otip videti živi. Ta rastlina vsebuje tudi 3 podolgovate bele cvetove, ki so videti resnično realistični.

Lokacija

Umetna rastlina Lopatkovec je zelo realno obdelana in bo s svojo lepoto naredila vsako notranjost prijetnejšo. Lahko ga postavite v veliko okno ali na tla kot dekorativni element. Obrat Lopatkovec je idealna rešitev za ustvarjanje prijetnega vzdušja v pisarni , restavraciji , sobi za sprostitev , domu itd. Ta lopata bo naredila vsako delovno okolje prijetno, hkrati pa tudi območje za sprostitev. To je čudovita notranja dekoracija, za katero vam ni treba skrbeti, a vas bo v nespremenjeni obliki še vedno veselila dolga leta.

Kombinacije

Naša umetna lopata je zelo priljubljena in zelo lepa rastlina. Tudi sama lahko v vesolju odlično izstopa, vsekakor pa razume druge rastline, ki jih kombinirate z njo. V bistvu mu ustreza vsaka zelena rastlina. Odlična izbira so na primer Palicha , Laurel ali Philodendron Xanadu . S to kombinacijo lahko olajšate svoj dom, restavracijski prostor ali ustvarite čudovito zeleno oazo miru, na primer v wellnessu . Dodate lahko enako lep cvetlični lonec, katerega velik izbor boste našli tudi na naši spletni strani. To dokazuje visoka ali nizka varianta. Ta rastlina je vsekakor zelo spremenljiva, zato lahko vaša domišljija deluje v celoti.

Parametri

Koda izdelka 20021
Višina 95 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 18 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 30 cm
Širina listov 13 cm
Število listov 15 ks
Listni material plastika
Število cvetov 3 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Bela
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!