Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Poganjki cvetijo 120 cm

Popust
39 %
Originalno
130 €
Samo danes
78,90 € z DPH
64,67 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Strelice spadajo v družino bananskih dreves, njegovi cvetovi pa zaradi svoje lepe in nenavadno oblikovane velike socvetje izgledajo eksotično. Ta rastlina nima cvetov. Ker so v sorodu z bananami, je njihov videz njihovih dolgih stebel izjemno podoben. Lepi pokončni listi in cvetovi so prapor v vsaki sobi. V tej popolni repliki prave rastline smo dali velik poudarek najmanjšim podrobnostim, kot sta relief in barva listov. Posebni listi stojijo na dolgih steblih in imajo svežo svetlo in temno zeleno barvno shemo, tako kot cvetovi s svojo svežo barvo. Višina rastline, vključno z loncem, je približno 120 cm. Listi so narejeni iz vodotesnega materiala. Število listov rastline je 21 in začnejo se približno 50 cm od dna. Rastlina je opremljena s 3 cvetovi, ki so na zunanji strani oranžni, na notranji pa modro-vijolični. Premer rastline je približno 70 - 80 cm. Osnovni lonec ima dimenzije 13 x 15 cm. Priporočamo lonec s premerom približno 25 cm. Odvisno od proizvajalca je rastlina dobavljena v okrasnem loncu ali osnovnem plastičnem loncu. Priporočamo primeren sadilni material in hidrogranulat ali drug polnilni material.

Parametri

Koda izdelka 4650
Višina 120 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Povprečno 70 cm
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 15 cm
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Oranžna
UV zaščita ne
Država izvora Nemčija

Ocene

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 vrednotenje