Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna orhideja bela 65 cm

Popust
40 %
Originalno
75 €
Samo danes
44,90 € z DPH
36,80 € brez DDV
206 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja je lepa in značilna vrsta rože, ki je tudi ena najbolj raznolikih. Priljubljenost rože orhideje je mogoče pripisati številnim dejavnikom - vonju, njihovi lepoti in barvi cvetov. Lepota, kompleksnost in neverjetna raznolikost cvetov orhidej v rastlinskem svetu nimajo para. Te eksotične lepote tvorijo največjo družino cvetočih rastlin na svetu z več kot 30.000 različnimi vrstami in najmanj 200.000 hibridi. Orhideja je doma v ekvatorialnih tropih, v arktični tundri. Razlog za to raznolikost je Orchidina neverjetna sposobnost prilagajanja okolju. S toliko raznolikimi vrstami orhidej, ki uspevajo v različnih rastnih razmerah, je relativno enostavno najti tistega, ki ustreza pogojem, ki jih lahko zagotovite, pa naj gre za kuhinjsko okno ali rastlinjak. Vendar pa obstaja na desetine sort orhidej in na stotine hibridov, ki so popolnoma srečni, ko rastejo na vašem sončnem pragu.

Pojav

Orhideje rastejo povsod, kjer živi človek. Njihova raznolikost vrst je osupljiva. Trenutno je njihovo število ocenjeno na več kot 30.000 vrst. V središču najbogatejšega pojavljanja orhidej so predvsem tropski in subtropski gozdovi, kjer raste večina znanih vrst. Ko se razdalja od ekvatorja povečuje, se število vrst orhidej zmanjšuje. V Sredozemlju jih je še na stotine, v Srednji Evropi le deset, v polarnem krogu pa le nekaj.

Vendar edinstvenost orhidej ne leži le v njihovi lepoti ali raznolikosti vrst. Imajo več lastnosti. Zanimiv in edinstven pojav v rastlinskem svetu je način njihovega razmnoževanja. Poenostavljeno povedano, rože orhidej so se v svojem dolgem razvoju popolnoma prilagodile svojim opraševalcem, ne le v obliki, ampak tudi v različnih prilagoditvah. V zvezi z opraševanjem cvetov se srečujemo tudi z drugim zanimivim pojavom pri orhidejah, to je relativno pogost pojav hibridov posameznih vrst. Področje, ki še ni raziskano, je pojav različnih nenormalnosti, s katerimi se lahko srečujemo v naravi.

Parametri

Naša umetna rastlina Orhideja je visoka 65 cm , vključno z okrasnim cvetličnim loncem s premerom 20 cm. Površina umetne podlage je prekrita z dekorativno ekspandirano glino. Lonček je narejen iz kaljene plastike. Orhideja ima eno plastično steblo zelene barve in 6 plastičnih zelenih listov, ki so zelo zvesta imitacija živih. Njegovih 12 prevladujočih belih cvetov, izdelanih iz finega silikonskega materiala, so tako živahni na otip. Primeren je za notranjo opremo.

Lokacija

Prednost umetne orhideje je svež videz dolgo časa brez posebne nege. Okras je primeren za notranjo opremo, na primer za jedilno mizo , predalnik, predsobo ali spalnico, pa tudi za okrasitev in lepo polepšanje poslovnih prostorov. Kogar koli boste prevarali, saj ta naša Orhideja res izgleda živo in bo vsakemu prostoru dodala razkošje.

Kombinacije

Orhideje so zelo plemenit dodatek k vsaki sobi. So utelešenje elegance in modernosti. Naša umetna orhideja lahko izstopa sama po sebi. Ne potrebuje spremljevalca. Vendar pa vam ni treba skrbeti, da ga uglasite z drugimi rastlinami. O tem priča na primer njegova povezava z drugimi vrstami orhidej, lepo barvno usklajenimi frezijami , tulipani , lilijami , krompirjem ali vrtnicami. Orhideje so tudi pogosta dekoracija poročnih miz. Zahvaljujoč dejstvu, da vsebuje tudi okrasni lonec za rože, ga lahko takoj postavite kamor koli želite.

Parametri

Koda izdelka 20030
Višina 65 cm
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 15 cm
Premer cvetličnega lonca 16.6 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 23 cm
Širina listov 10 cm
Število listov 12 ks
Listni material plastika
Število cvetov 14 ks
Število brstov 6 ks
Barva cvetličnega lonca Bela
Barva debla / stebla zelena
Barva cvetja Bela
Barva brstov zelena

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!