Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Lopata 108 cm

Popust
38 %
Originalno
100 €
Samo danes
61,90 € z DPH
50,74 € brez DDV
52 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Lopatkovec je trajna sobna rastlina, gojena zaradi lepih in privlačnih listov in cvetov. Hkrati je to rastlina, ki je zaslužna za čiščenje zraka pred različnimi onesnaževali. Listi so temno zeleni, sijoči, suličasti in imajo izrazitejše žile. Rastejo iz podzemne korenike. So na dolgih steblih in zrastejo v dolžino 15 cm.

Cvetovi rastejo na trdnih steblih in štrlijo nad listi. Narejeni so iz približno 10 cm dolgega belega škapularnega tila, ki obdaja osrednji pokrov. Rastlina lahko cveti dolgo, brez sprememb, celo več tednov. Ob koncu cvetenja cvetovi ozelenijo, nato pa jih, ko ne izgledajo več lepo, priporočamo, da jih porežete s steblom čim nižje na ravni rastline.

Vzrejenih je bilo veliko sort, ki se razlikujejo po velikosti rasti rastlin, cvetovih in obliki cvetov.

Pojav

Lopatkovec je v slovaška stanovanja in hiše prišel iz Južne Amerike. Ljubitelji eksotičnih sobnih trajnic so pridobili privlačen videz in omenjene praktične prednosti. Pridelovalci pa bodo še posebej cenili njegovo sposobnost prilagajanja lokalnim razmeram, kljub temu da prihaja iz vročih in vlažnih tropskih območij. Lopata ali v latinščini Spathiphyllum spada v družino Aaronovih rastlin.

Parametri

Naša umetna rastlina Lopatkovec je visoka 108 cm , vključno z osnovno plastično cvetlično posodo, v katero je zasidrana. Lopata je namenjena notranjosti. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm . Umetna podlaga je prekrita z imitacijo mahu. Ima 4 zelena stebla, ki so narejena iz plastike in na katerih je 30 naravnih zelenih plastičnih listov, ki so na otip videti živi. Tudi ta rastlina vsebuje 4 dolge bele umetne rože, ki izgledajo res realno.

Lokacija

Umetna rastlina Lopatkovec je zelo realno obdelana in bo s svojo lepoto naredila vsako notranjost prijetnejšo. Lahko ga postavite v veliko okno ali na tla kot dekorativni element. Obrat Lopatkovec je idealna rešitev za ustvarjanje prijetnega vzdušja v pisarni , restavraciji , sobi za sprostitev , domu itd. Ta lopata bo naredila vsako delovno okolje prijetno, hkrati pa tudi območje za sprostitev. To je čudovita notranja dekoracija, za katero vam ni treba skrbeti, a vas bo v nespremenjeni obliki še vedno veselila dolga leta.

Kombinacije

Naša umetna lopata je zelo priljubljena in zelo lepa rastlina. Tudi sama lahko v vesolju odlično izstopa, vsekakor pa razume druge rastline, ki jih kombinirate z njo. V bistvu mu ustreza vsaka zelena rastlina. Odlična izbira so na primer Palicha , Laurel ali Philodendron Xanadu . S to kombinacijo lahko olajšate svoj dom, restavracijski prostor ali ustvarite čudovito zeleno oazo miru, na primer v wellnessu. Dodate lahko enako lep cvetlični lonec, katerega velik izbor boste našli tudi na naši spletni strani. To dokazuje visoka ali nizka varianta. Ta rastlina je vsekakor zelo spremenljiva, zato lahko vaša domišljija deluje v celoti.

Parametri

Koda izdelka 20029
Višina 110 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 17 cm
Dolžina debla / stebla 35 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 65 cm
Število vej 37 ks
Material veje plastika
Širina listov 15 cm
Dolžina listov 36 cm
Število listov 30 ks
Listni material plastika
Širina rože 6 cm
Dolžina cvetja 15 cm
Število cvetov 4 ks
Število brstov 3 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja kremasto
Barva brstov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!