Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna orhideja bela s praprotjo 43 cm

Popust
40 %
Originalno
25 €
Samo danes
14,90 € z DPH
12,21 € brez DDV
229 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Orhideja ima pokončno deblo z listi, razporejenimi drug ob drugem vzdolž stebla. Steblo izhaja iz temeljev najvišjih listov. Novi poganjki rastejo iz starih podzemnih površin. Na vrhu novih poganjkov se oblikujejo listi in cvetovi. Korenine in poganjki orhidej so temno zelene. Korenine so zračne in potrebujejo veliko svetlobe. Orhideje popularno gojijo v bivalnih pogojih za dolgo cvetoče eksotično cvetje.

Večina vrst orhidej raste v naravi visoko v krošnjah dreves, kar povečuje njihovo privlačnost. Zato je orhideja v začetku 18. stoletja postala kultna rastlina za pridelovalce in je ostala do danes.

Pojav

Orhidejo najdemo skoraj povsod po svetu, vključno s tropi, arktično tundro in zmernim pasom. Skrivnost raznolikosti orhidej je njihova izjemna prilagodljivost različnim okoljskim razmeram in zaradi te velike raznolikosti ni bilo težko najti vrst, ki uspevajo v notranjosti. Večina orhidej, ki jih trenutno gojimo v naših razmerah, so epifitske rastline, ki izvirajo iz tropov. Izraz "epifit" pomeni. da te rastline rastejo v naravi na drugih drevesih in rastlinah, ne da bi na njih kakor koli parazitirale.

Parametri

Naša lepa umetna bela orhideja, vključno s cvetličnim loncem visokim 43 cm. Na voljo je v lončku s premerom 15 cm v betonskem videzu, ki je izdelan iz utrjene plastike. Površina umetnega substrata je prekrita z ekspandirano glino in imitacijo mahu v prahu. Na dveh zelenih plastičnih steblih, živih na otip, so 4 umetni listi in 12 belih silikonskih cvetov. Za gostejši in še bolj realističen učinek to orhidejo na strani dopolnjuje še 8 listov umetne praproti.

Lokacija

Umetna orhideja je zasnovana za notranjost . Rastlina izgleda zelo resnično in je primerna kot okras za vsako sobo. Je idealen dodatek za vaš dom , pisarno ali operacijo . Primeren je povsod, kjer ni dovolj svetlobe za živo rastlino. Priporočamo, da ga postavite na vidno mesto, bodisi na predalnik, okensko polico ali mizo. Njegova lepa bela barva bo osvetlila vsak kotiček in prinesla užitek. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo, vse brez potreb po vzdrževanju.

Kombinacije

Naša umetna orhideja je res lep dekorativni dodatek, ki ga zagotovo ne sme manjkati v nobeni notranjosti. Zagotovo bo izstopal kot posameznik, saj je lep sam po sebi, lahko pa ga tudi lepo dopolnimo z drugimi orhidejami, ki se bodo od njega razlikovale na primer po barvi ali višini. Z dodajanjem okrasnega cvetličnega lonca ga lahko brez skrbi postavite na izbrano mesto, kjer vas bo razveseljeval še dolga leta.

Parametri

Koda izdelka 20036
Višina 43 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec dekorativno
Višina cvetličnega lonca 7 cm
Premer cvetličnega lonca 13.4 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 3 ks
Višina listov 13 cm
Širina listov 7.5 cm
Število listov 12 ks
Listni material plastika
Število cvetov 12 ks
Število brstov 6 ks
Barva cvetličnega lonca
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!