Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Poganjki cvetijo 150 cm

Popust
40 %
Originalno
150 €
Samo danes
89,90 € z DPH
73,69 € brez DDV
291 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Strelice je tropska rastlina z eksotičnim ptičjim cvetom. Elegantna srednje visoka trajnica edinstvenega videza, ki bo v dom prinesla dobro dozo eksotike. Kljub temu lahko okarakteriziramo Strelice, ki že dolgo veljajo za eno najbolj priljubljenih sobnih rastlin v različnih delih sveta, vključno s srednjo Evropo. Višina celotne rastline lahko doseže 100 do 150 centimetrov. Zanj so značilni usnjati listi, podobni Banana Tree. Njihova oblika je podolgovata, ovalna, zrastejo do 50 centimetrov. Najbolj značilen element rastline je cvet s koničasto obliko. Barva cvetov je najpogosteje oranžna ali modra. Na enem steblu rasteta 2 polnobarvna cveta.

Pojav

Eksotično, ekstravagantno, preprosto očarljivo. Te atribute lahko enostavno dodelimo Streljanju. Izvira iz tropskega podnebja, a je sčasoma našla svoje mesto na vseh celinah. Evropska ni nobena izjema.

Priljubljena eksotična rastlina je na staro celino prispela iz Afrike. Njen prvotni dom je Južnoafriška republika, kjer je vedno rasla v naravi. Zaradi svojih pisanih očarljivih cvetov se je postopoma začela udomačevati v številnih gospodinjstvih.

Parametri

Naše umetno strelišče je visoko 150 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Na voljo v osnovnem plastičnem cvetličnem loncu s premerom 20,32 cm. Površina umetnega substrata je prekrita z dekorativno ekspandirano glino. 25 listov in 3 cvetovi "rastejo" na 4 plastičnih steblih. Čeprav so izdelani iz kakovostne plastike, se ne razlikujejo od bivalnih. Listi imajo naravno zeleno barvo. Oranžno-vijolični cvetovi so popolna replika živega.

Lokacija

Izstopa tudi v modernem svetlem stanovanju, v steklenih dvoranah in ob bazenih. Ta rastlina si zasluži reprezentativno mesto, je dragocena in lahko razkošno dopolni prostor na res zanimiv način. Zanj je značilna netipična roža, ki je zelo privlačna in pritegne pozornost že na prvi pogled. Je lepa spremljevalka na mestih, kjer žive rastline ne uspevajo.

Kombinacije

Naša umetna Shooting rastlina lepo osvetli prostor kot posameznika, poleg tega vam ni treba skrbeti in da bo lep, je dovolj, da občasno obrišete liste pred prahom. Je vsestranski in se dobro poda v kombinaciji z zelenjem. Zelo lepo se obnese v klasičnih vrstah cvetličnih lončkov, ki jih najdete tudi v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20069
Višina 140 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 4 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 37 cm
Širina listov 17 cm
Število listov 25 ks
Listni material plastika
Število cvetov 3 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja Oranžna, vijolična
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!