Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Bleščeča jelka 300 cm

5 € z DPH
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov petek, 12. avgust
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Svetleč modri venec je narejen tako, da se ujema z resničnimi vejami božičnega drevesa, čeprav njegova barva nakazuje, da je umeten, vendar je kot božični dodatek še toliko bolj zanimiv. Opremljen je z 250 popolnimi nasveti. Premer girlande je približno 25 cm. Dolžina tega impresivnega sijočega venca je približno 300 cm in je narejena iz PE materiala (100% plastične igle). V veliki meri ustreza videzu jelkovih vejic. Lahko se tudi podaljša na želeno dolžino. Primeren je za notranjo in zunanjost, idealen za okrasitev oken, izložb, za vašo domišljijo ni omejitev. Zaradi oblike igle, dolžine vej in premera vej, predvsem pa zaradi velikega števila uporabljenih vej izgleda zelo gosto. Varnost je naša prioriteta. Zato je TÜV SÜD vse materiale preizkusil glede ognjevarnosti in zdravstvene varnosti. Poleg tega je SGS (največji svetovni preskuševalni inštitut) v skladu z DIN 4102-1 preizkusil požarno odpornost v gradbenih materialih razreda B1. Naši izdelki so uspešno prestali stroge preizkuse. Venec je narejen iz prožne žice, ki jo je mogoče pritrditi na konce. Vaša varnost je za nas pomembna. Proizvodnja je skrbno pregledana in vsi uporabljeni materiali. Materiali so bili podvrženi strogim preskusom. Lepa božična dekoracija, vrhunska kakovost.

Parametri

Koda izdelka 4931
Višina 300 cm
Odločnost notranjost
Dolžina 300 cm
Povprečno 25 cm
UV zaščita ne
Država izvora Nemčija

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!