Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Ginko rumena 190 cm

Popust
39 %
Originalno
18 €
Samo danes
10,90 € z DPH
8,93 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ginkgo biloba je drevo iz družine Ginkgo. Edini trenutni predstavnik razreda Ginkorast. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem. Priljubljeno je posajeno kot okrasno drevo v parkih in vrtovih. Odporen je na patogene, onesnaženje, sušo in nizke temperature. Ime njegove vrste se nanaša na značilno obliko listov oljne ogrščice.

Pojav

Pojav Ginke je dosegel vrhunec v mezozoiku, vendar se zaradi terciarnega ohlajanja začnejo zmanjševati. Nekateri strokovnjaki trdijo, da je razvoj družine Ginkgo v tem času omogočil širitev dinozavrov. To je verjetno najbolj znan tako imenovani živi fosil v rastlinskem svetu in najstarejša živa semenska rastlina.

Parametri

Ginko rumeni umetni venec je dolg 190 cm. Njegovo steblo je zeleno in izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Steblo vsebuje tudi 175 listov iz plastike, a na otip so živi, kar pomaga dokončati resnično realen učinek celotnega venca. Ti listi so naravne svetlo rumeno-oranžne barve s subtilnim kontrastnim vzorcem listov. Ta venec bo v vaš dom prinesel čudovit jesenski pridih.

Lokacija

Naš venček Ginko rumena je zasnovan za notranjost. Lahko se zelo lepo razprostira, na primer na polici in tako lepo zapolni prazen prostor, lahko pa ga obesite tudi na primer na strop v vašem zimskem vrtu. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, je ne smete izpostavljati neposredni sončni svetlobi, lahko pa jo postavite na zaščitena, senčna mesta. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetni venec Ginko rumen zaradi dejstva, da je plazeča rastlina, se lahko zelo lepo kombinira z različnimi viticami bršljana, lahko pa tudi z drugimi viticami ali venci iz naše ponudbe, bodisi v zeleni barvi ali v različnih barvah. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Za bogatejši volumen se odločite združiti več kosov girlande Ginko. Ustvarili boste resnično osupljivo jesensko dekoracijo za svojo mizo ali okrasno polico.


Parametri

Koda izdelka 20217
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 170 cm
Število vej 1 ks
Višina listov 9 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 175 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rumena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!