Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Ivy belo-zelen 190 cm

Popust
39 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,29 € z DPH
5,98 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bršljan je zimzelena plezalna rastlina, ki sčasoma oleseni. Je značilna gozdna rastlina. Raje ima senco kot senco. Bršljan dobro uspeva v vlažnih tleh, bogatih s humusom. Je ena najbolj nezahtevnih in hkrati odpornih rastlin. Za zimo ne spušča listov. Zato je pogosto del jesenskih in božičnih okraskov. Ivy zelo dobro prenaša rezanje in oblikovanje. Nekaj let po sajenju bršljan začne hitreje rasti. Zato je treba uporabiti intenziven izobraževalni rez skupaj z nežnim, vzdrževalnim rezom. Če želite vzrejati bršljan, kar je možno skozi vse leto, postavite približno 20 cm mladih potaknjencev v posodo z vodo. Korenine se pojavijo po približno 14 dneh. Nato jih je treba posaditi v zemljo. Obstaja več možnosti za uporabo bršljana na vrtu. Običajno se uporablja za polepšanje ograj, gazebov, pergol ali drugih površin na vrtu.

Pojav

Ivy je edina plezalna rastlina, ki ima svoj dom v srednji Evropi. Na splošno raste v Evropi na severu do juga Skandinavije, na vzhodu do Baltika in Ukrajine, na jugu je ni v Grčiji, na Kreti, v Moldaviji in tudi v madžarskih nižinah. Raste v listavcih in mešanih gozdovih, na skalah, ruševinah, ruševinah, v grmovju, na humusu bogatih, hranljivih, rahlo kislih do nevtralnih tleh. Pogosto ga gojijo na vrtovih, v parkih, na pokopališčih in podobno, kjer je kot trajnica zelena rastlina primerna za pokrivanje sten in ograje. Uspeva tudi v našem podnebju, vendar ga primanjkuje v krajih z naraščajočo nadmorsko višino.

Parametri

Umetni venec Belo-zeleni bršljan je dolg 190 cm. Njegovo steblo je zeleno in izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Steblo vsebuje tudi 113 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realen učinek celotne veje. Ti listi so temno zelene barve v kombinaciji s svetlo zelenimi listi. Celotno vejo dopolnjuje občasno kontrastno belo obrobo. Ta veja bo v vaš dom prinesla čudovit jesenski pridih.

Lokacija

Naš umetni venec Brečtan je namenjen notranjosti . Lahko ga zelo lepo položite na polico in tako lepo zapolnite prazen prostor, lahko pa ga obesite tudi na strop v svojem zimskem vrtu. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetni venec Ivy, to plazečo rastlino lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi viticami bršljana, pa tudi z vejami iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti girlande z našimi cvetočimi rastlinami. Priljubljen je tudi pri zaključevanju različnih aranžmajev. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Za bogatejši volumen izberite več kosov vencev iz bršljana. Ustvarili boste resnično osupljivo jesensko dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20202
Odločnost notranjost
Premer 15 cm
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 10 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!