Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna venec Taro Araceae zelena 190 cm

Popust
25 %
Originalno
12 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Taro, tukaj ga poznamo pod imenom Dodelitev. Dodelitev je rod listavcev korenike ali gomoljaste trajnice cvetočih rastlin iz družine Araceae. To je gomoljasta zelnata, listopadna rastlina z lepo oblikovano rastjo. Primerna je za gojenje kot sobna rastlina. Dodelitev je okrasna, zimzelena rastlina z velikimi puščičastimi listi na velikih steblih. Velike žile na obeh straneh dajejo listom veliko dekorativnosti. Dodelitev je velika rastlina z velikimi koreninami. Steblo včasih doseže 2 metra, peclji 1 meter v dolžino. Listi imajo jajčasto-srčasto obliko in so zelo veliki, dosežejo dolžino 30 cm in širino 40 cm. Ima izredno velike zelene liste v obliki puščice z izrazitimi žilami. Dodelitev je termofilna rastlina.

Pojav

Izvira izključno iz tropov in subtropov starega sveta. Območje širitve se razteza od Indije skozi južno Kitajsko, Indokino in jugovzhodno Azijo do Avstralije in Oceanije. Nekatere vrste rastejo v tropih sveta. Dodelitev najpogosteje raste v podrasti vlažnih tropskih in subtropskih gozdov. Iščejo precej ohlapno vegetacijo in pogosto rastejo ob vodotokih v delni senci.

Parametri

Naš umetni venec Taro je dolg 190 cm , na enem steblu iz plastike je do 113 kosov lepih zelenih listov s kontrastno svetlo zeleno risbo proti sredini lista. Listi so na otip zelo mehki, čeprav je bila za njihovo proizvodnjo uporabljena plastika, so videti zelo naravni in realni, tako na otip kot na videz kot živi.

Lokacija

Ta venec je namenjena za notranje zadeve, ki je primeren kot dodatek k dnevni sobi, študij in krajih, kjer živi rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redno nego. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi.

Kombinacije

Umetni venec Taro lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami girland iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Za bogatejši volumen izberite na primer več kosov tega venca in pustite, da ti lepi venci le visijo s stropa, dobili boste zelo zračno ločitev prostora.

Parametri

Koda izdelka 20218
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Dolžina debla / stebla 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 10 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena, Bela
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!