Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Calladium obarvan 190 cm

Popust
39 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,29 € z DPH
5,98 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kaládium je rod cvetočih rastlin v r Odin Araceae. Pogosto jih poznamo pod skupnim imenom slonovo uho, Jezusovo srce ali angelova krila. Iz prvotne južnoameriške rastline je več kot 1000 imenovanih sort. Več vrst se goji kot okrasna rastlina zaradi velikih listov v obliki puščice, ki so označene z različnimi vzorci v beli, rožnati in rdeči barvi. V rastni sezoni zahtevajo rahlo zalivanje, vlažno, ne mokro. Večina sort ima raje delno do popolno senco, čeprav se trenutno gojijo sorte, odporne proti soncu. V zadnjih letih je za vzrejo na voljo veliko novih sort, ki so trenutno v veliki meri odporne na bolezni. Dve najpogostejši obliki se imenujeta "okrasni listi" in "suličasti". Prvi od teh je pogostejši pojav in je tradicionalno gojenje kaladija, listi so bolj v obliki srca. Vsi deli rastline so strupeni. Ne smete jih zaužiti in lahko dražijo občutljivo kožo.

Pojav

Calladium je okrasna rastlina, ki izvira iz tropov Amerike. Je rod več vrst zelnatih rastlin z večletnimi gomolji s poreklom iz Brazilije, Gvajane in okolice, kjer živijo na odprtih območjih deževnih gozdov. Približno 98% vseh kaladij prihaja iz Lake Placida na Floridi v ZDA. V Evropi jih gojijo od konca 18. stoletja.

Parametri

Naš čudovit umetni venec Calladium je dolg 190 cm. Tokrat gre za bel list z močno zeleno žilo in zelo kontrastno, rdečo barvo na sredini lista. Na enem plastičnem steblu je 113 listov, izdelanih iz kakovostne plastike, ki pa dajejo zelo realen vtis, ne razlikujejo se od živih. Zanje je značilna zelo lepa, barvita risba listov.

Lokacija

Naš umetni venec Calladium se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Iz več kosov boste ustvarili lepo verigo. Postavite jih čez vrata, okna, stopniščne ograje ali jih raztegnite po sobi. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi. Lahko ga varno postavite v visečo cvetlično posodo in tako ustvarite zanimivo dekoracijo na netradicionalnih mestih, na primer nad kavčem v dnevni sobi. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako lepo poživi s svojo pisano barvo, predvsem minimalistično notranjostjo, ki mu omogoča, da najbolj izstopa.

Kombinacija

Umetni venec lahko kombinirate s katero koli rastlino. Umetni venec Calladium lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami girland iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Za bogatejši volumen izberite več kosov tega venca ali pa pustite, da ta lep venček visi s stropa, boste dobili zelo zračno ločitev prostora.

Parametri

Koda izdelka 20220
Odločnost notranjost
Premer 15 cm
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 6 cm
Dolžina listov 10 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena, rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!