Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec rdeč javor 190 cm

Popust
42 %
Originalno
13 €
Samo danes
7,59 € z DPH
6,22 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rdeči javor je listopadno drevo, včasih z več debli, ki zraste 5-10 m (včasih tudi do 15 m). Prtljažnik je običajno premera do 40 cm. Lubje je v mladosti gladko, grobo in luskasto na starih drevesih. Listi so okrogli, premera 7-15 cm v dolžino 9-13 cm, nazobčani, režnji globoki do polovice listov. Listi so sprva bele dlakave na hrbtu. Jeseni so listi svetlo oranžni do temno rdeči. Cveti od aprila do maja, najprej pri starosti 10 let, včasih pa kasneje. Cvetovi so premera 1 cm, temno vijolično-rdeči s petimi čaškami in cvetnimi listi. Cvetovi zrastejo po 10-15 v skupnem socvetju, peresno.

Pojav

Rdeči japonski javor naravno raste na Japonskem, na otokih Honshu, Hokkaido, Kyushu in tudi v Južni Koreji. Pogosto se goji kot okrasna rastlina v toplih regijah Evrope, Severne Amerike. Goji se kot zemeljska grmovjasta oblika s številnimi sevi. Vzrejenih je bilo več sort z različnimi barvami in oblikami listov. Ker so bile številne sorte vzrejene s križanjem več avtohtonih vrst, jih je težko prepoznati.

Parametri

Naš venec rdečega javorja je dolg 190 cm. Ima eno zeleno plastično steblo. Na tem steblu so značilni listi, ki so narejeni iz plastike v lepi rdeči barvi, dopolnjujejo pa jih rumene lise, kar ustvarja zelo lep, naraven kontrast. Na otip so videti živi.

Lokacija

Ta venec je zasnovan za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi , študiju in krajem, kjer živi javor ne bi imel dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek jesenski dekoraciji v vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim počutjem. Zagotovljeno je, da bo s svojim videzom v vaš dom vneslo malo Azije.

Kombinacije

Umetni venec rdečega javorja, zaradi dejstva, da gre za plazečo rastlino, lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, lahko pa tudi z drugimi vrstami girland iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Njegova kombinacija z rumenimi cvetovi zelo trdo reže. Za bogatejšo količino izberite več kosov tega javorja. Ta venec se odlično prilega vaši jesenski dekoraciji.

Parametri

Koda izdelka 20221
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 180 cm
Število vej 1 ks
Višina listov 12 cm
Širina listov 10 cm
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!