Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Javorjev zelen 190 cm

Popust
42 %
Originalno
13 €
Samo danes
7,59 € z DPH
6,22 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Javor je rod rastlin v družini Mydlovníkovité. Običajno so visoka listavca, obstaja pa tudi več listavcev. Nekatere vrste so slabše postave in so bodisi nižja drevesa ali grmičevje. Rod Acer ima približno 150 vrst. Njihov pojav je omejen na zmerna do subtropska območja severne poloble. Javorji, z izjemo jasenovega javorja, imajo nasprotne liste z dolgimi stebli, preprostimi in večinoma globoko lopatastimi ali v obliki dlani ali zobatimi. Pri javorjevem javorju so listi dlaničasti in na dnu srčasti. Kanada je izbrala javorjev list za nacionalni simbol in je zvesta kanadski zastavi. Cvetovi so v socvetjih ali šopasti, viseči ali pokončni.

Pojav

Domače je v srednji Evropi in zahodni Aziji, od Francije na vzhodu do Ukrajine, severne Turčije in Kavkaza ter južno od gora severne Španije in Italije. Z lahkoto se razmnožuje iz semen in je bil v 16. stoletju uveden na Britanske otoke, kjer je zdaj naturaliziran, pa tudi v drugih delih Evrope, Severne Amerike, Avstralije in Nove Zelandije, kjer lahko postane invazivna vrsta.

Parametri

Naš umetni venec Green Maple je dolg 190 cm. Na enem plastičnem steblu je 113 kosov naravnih zelenih listov v različnih odtenkih in velikostih. Listi so narejeni iz plastike, vendar se ne razlikujejo od živih. Naredijo zelo realen vtis. Imajo zelo lepo obliko zvezde.

Lokacija

Ta zelen javorjev venec je zasnovan za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi , študiju in na mestih, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno zeleno barvo in lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi. Za razdelitev prostora lahko uporabite tudi girlando. Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacija

Umetni javorjev venec je vsestranski. Zanjo so primerni različni venci, vendar se vam ni treba bati, da jih boste kombinirali z različnimi rastlinami, tudi cvetočimi. Zaradi svoje univerzalne barve ji res vse ustreza. Če želite, da naredi gostejši vtis, združite 2 ali več kosov. Primeren je kot dekoracija za mizo, za različne ikebane ali pa z več kosi visi s stropa, da dobite zračno predelno steno prostora. Priporočeni okrasni lonci in rastline so vam na voljo na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20222
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 185 cm
Material veje plastika
Višina listov 11 cm
Širina listov 11 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!