Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Potosovec barvit 190 cm

Popust
42 %
Originalno
13 €
Samo danes
7,59 € z DPH
6,22 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rod Potosovec vključuje več deset vrst rastlin, ki pripadajo družini Aronidae.

Potosovec je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. Listi lahko zrastejo do 15 cm, so usnjati in imajo obliko srca. Je selitvena ali plezalna trajnica. Potosovec na steblu v pazduhah listov tvori zračne korenine, zlasti v vlažnem okolju. Rad se ovije okoli opore, na katero je pritrjen s pomočjo teh korenin. Potosovec v naravnih razmerah tvori podrast lesnatih rastlin. Oprijema se debla dreves s svojimi zračnimi koreninami in se vzpenja višje nad njimi. Hitro raste in je zelo uspešen. Zanimiva in koristna lastnost te rastline je, da očisti zrak onesnaževal in je še vedno strupena.

Pojav

Potosovec je plezajoča, hitro rastoča rastlina, ki izvira iz Indonezije. Tu jo lahko poznate tudi kot "čuden Janko" ali "čuden Janko". Najdete ga v več delih sveta. Na primer v jugovzhodni Aziji, Indoneziji in na Salomonovih otokih. V tropskih deževnih gozdovih je lepa rastlina, ki rada pleza po drevesih, pogosto do vrtoglavih višin.

Parametri

Naš umetni venec Potosovec je pester, dolg 190 cm . Sestavljen je iz enega plastičnega stebla in 113 umetnih listov, ki so živi na otip. Listi so naravne zelene barve, ki imajo zelo zanimivo risbo listov. Vsebuje čudovite različne svetlo zelene, bež ali rumeno-bele pike, pike ali pike. Venec je zasnovan za obešanje in je na voljo brez lončka za rože.

Lokacija

Ta rastlina je lahko odličen del sodobnega stanovanja, čeprav se združuje s tradicionalno notranjostjo. Potosovec se lahko uporablja tako v manjših kot v večjih notranjostih , v dnevni sobi ali jedilnici. Potosovec lahko uporabite tudi za razdelitev prostora, bodisi v obliki netradicionalnih zaves ali zelenih sten. Če imate doma hišne ljubljenčke, hkrati pa želite imeti Potosovec doma, priporočamo našo umetno različico, saj ima že majhen ugriz Potosovca resnejše posledice pri hišnih ljubljenčkih: povzroča slinjenje, zadušitev, otekanje ust in jezika, težave z dihanjem in težave z želodcem. Lahko povzroči tudi odpoved ledvic in posledično smrt.

Kombinacije

Idealno je ustvariti skupino rastlin, sestavljeno iz več privlačnih vrst ali kultivarjev. Ali pa le nekaj kosov ene vrste ali sorte. Priporočamo, da ga kombinirate z drugimi viticami, kot sta bršljan ali čebulice, katerih popolne umetne različice najdete tudi v naši široki spletni ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20208
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!