Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna venec Begonia 190 cm

Popust
23 %
Originalno
12 €
Samo danes
9,29 € z DPH
7,61 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ko govorimo o begonijah, govorimo o skoraj tisoč vrstah. Mnogi od njih, z barvitimi cvetovi in listi, se uporabljajo kot lončnice v zaprtih prostorih ali celo kot rastline na vrtu. Begonije spadajo v tropske in subtropske predele, njihova najbolj značilna značilnost pa so štirje odtenki barv, zlasti v njihovih cvetnih lističih, barva cvetov je rožnata, rdeča, rumena ali bela.

Pojav

Begonije izvirajo iz tropov in subtropov, vendar se vračajo k senčnim nasadom naših parkov, mest in vrtov. Bogato cvetoče begonije lahko lepo osvetlijo temnejša območja, kjer je uspešna rast drugih cvetov problematična. Begonija je rod rastlin iz družine Begoniacae. Na splošno se glede na velikost cvetja delijo na drobnocvetne in velikocvetne, glede na korenine pa na begonije z vlaknatimi in mesnatimi koreninami.

Parametri

Naš umetni venec Begonia je dolg 190 cm. To je sobna rastlina. Steblo je zelene barve iz plastike. Ima 113 svetlo obarvanih, tudi plastičnih listov, ki se ne razlikujejo od živih. Begonija bo na prvi pogled navdušila s čudovito kontrastnimi velikimi listi. Na robovih so v naravni zeleni barvi, proti sredini lista se pretvorijo v kremno belo in samo sredino risbe lista je obarvano v lepo svetlo rožnato obrobo, ki poudarja njegove žile. Ta venec lahko enostavno vključite v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Umetna rastlina Begonia ima zelo realističen videz, zahvaljujoč kateremu bo poskrbela za zelo prijeten okras vsake notranjosti. Lahko ga postavite na okno ali nad kuhinjski pult. Zahvaljujoč naši umetni rastlini Begonia boste ustvarili prijetno vzdušje v pisarni , restavraciji , sobi za sprostitev ali v katerem koli drugem prostoru, ki mora dodati barvni pridih. Ta umetna rastlina vam bo pomagala ustvariti sveže in prijetno okolje, ne da bi za to potrebovali nego. Narejen je iz kakovostnih materialov, ki izgledajo zelo realistično. Umetne rastline ne potrebujejo dnevne svetlobe, zato jih lahko postavite kamor koli želite. Rastline ne zbledijo in ne spremenijo barve. Predstavljajo preprosto in cenovno ugodno rešitev za okrasitev vsakega prostora. Naš umetni venec Begonia s svojo čudovito pisano barvo je jasen dokaz.

Kombinacije

Naš umetni venec Begonia predstavlja resnično izvirno obliko dekoracije. Njena zanimiva barva je res nepogrešljiva. Zato je zelo primerno, da izstopa in pri kombiniranju izberemo manj pomembne rastline. Primerni so na primer vsi "vedno zeleni" venci ali vitice. Za večji in še bolj barvit učinek priporočamo združevanje več kosov teh venčkov v enega. Pričarali boste izredno barvito dekoracijo, za katero zagotovo ne potrebujete ničesar več.

Parametri

Koda izdelka 20211
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 180 cm
Število vej 1 ks
Višina listov 10 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena, Bela, roza
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!