Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Potosovec 190 cm

Popust
23 %
Originalno
12 €
Samo danes
9,29 € z DPH
7,61 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rod Potosovec vključuje več deset vrst rastlin, ki pripadajo družini Aronidae.

Potosovec je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. Listi lahko zrastejo do 15 cm, so usnjati in imajo obliko srca. Je selitvena ali plezalna trajnica. Potosovec na steblu v pazduhah listov tvori zračne korenine, zlasti v vlažnem okolju. Rad se ovije okoli opore, na katero je pritrjen s pomočjo teh korenin. Potosovec v naravnih razmerah tvori podrast lesnatih rastlin. Oprijema se debla dreves s svojimi zračnimi koreninami in se vzpenja višje nad njimi. Hitro raste in je zelo uspešen. Zanimiva in koristna lastnost te rastline je, da očisti zrak onesnaževal in je še vedno strupena.

Pojav

Potosovec je plezajoča, hitro rastoča rastlina, ki izvira iz Indonezije. Tu jo lahko poznate tudi kot "čuden Janko" ali "čuden Janko". Najdete ga v več delih sveta. Na primer v jugovzhodni Aziji, Indoneziji in na Salomonovih otokih. V tropskih deževnih gozdovih je lepa rastlina, ki rada pleza po drevesih, pogosto do vrtoglavih višin.

Parametri

Naš umetni venec Potosovec je dolg 190 cm . Na enem steblu iz plastike je do 175 kosov lepih temno zelenih listov z izrazito svetlo žilastimi žilami. Listi so na otip zelo mehki, čeprav so za njihovo izdelavo uporabili plastiko. Izgledajo zelo naravno, realistično.

Lokacija

Rastlina je lahko odličen del sodobnega stanovanja , čeprav je precej kombinirana s tradicionalno notranjostjo . Potosovec se lahko uporablja tako v manjših kot v večjih notranjostih, v dnevni sobi ali jedilnici . Potosovec lahko uporabite tudi za razdelitev prostora, pa naj bo to v obliki netradicionalnih zaves ali zelenih sten, ki bodo lepo okrasile prostor in v nekaj trenutkih v vaš dom vnesle lepoto naravnega zelenja.

Kombinacije

Idealno je ustvariti skupino rastlin, sestavljeno iz več privlačnih vrst ali kultivarjev. Ali pa le nekaj kosov ene vrste ali sorte. Priporočamo, da ga kombinirate z drugimi viticami, kot sta bršljan ali čebulice, ki jih najdete tudi v naši široki spletni ponudbi.


Parametri

Koda izdelka 20207
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 182 cm
Material veje plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 11 cm
Število listov 175 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 8 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!