Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Potosovec 190 cm

Popust
25 %
Originalno
12 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
460 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rod Potosovec vključuje več deset vrst rastlin, ki pripadajo družini Aronidae. Potosovec je ena najpogosteje gojenih sobnih rastlin. Listi lahko zrastejo do 15 cm, so usnjati in imajo obliko srca. Je plezalna trajnica. Potosovec na steblu v pazduhah listov tvori zračne korenine, zlasti v vlažnem okolju. Rad se ovije okoli opore, na katero je pritrjen s pomočjo teh korenin. Potosovec v naravnih razmerah tvori podrast lesnatih rastlin. Oprijema se debla dreves s svojimi zračnimi koreninami in se vzpenja višje nad njimi. Hitro raste in je zelo uspešen. Zanimiva in koristna lastnost te rastline je, da očisti zrak onesnaževal in je še vedno strupena.

Pojav

Potosovec je plezajoča, hitro rastoča rastlina, ki izvira iz Indonezije. Tu jo boste poznali tudi kot "čudnega Janka". Najdete ga v več delih sveta. Na primer v jugovzhodni Aziji, Indoneziji in na Salomonovih otokih. V tropskih deževnih gozdovih je lepa rastlina, ki rada pleza po drevesih, pogosto do vrtoglavih višin.

Parametri

Umetni venec Potosovec je dolg 190 cm. Sestavljen je iz enega plastičnega stebla in 113 umetnih listov različnih velikosti, ki so tako živahni na otip. Očaral vas bo s svojo edinstveno svetlo in temno zeleno barvo v obliki kontrastnih madežev, ki ustvari zanimivo risbo listov. Naš venec Potosovec je sobna rastlina, ki izgleda zelo realno.

Lokacija

Rastlina je lahko odličen del sodobnega stanovanja, čeprav je precej kombinirana s tradicionalno notranjostjo. Potosovec se lahko uporablja tako v manjših kot v večjih notranjostih , v dnevni sobi ali jedilnici . Potosovec lahko uporabite tudi za razdelitev prostora, pa naj bo to v obliki netradicionalnih zaves ali zelenih sten, ki bodo lepo okrasile prostor in v nekaj trenutkih v vaš dom vnesle lepoto naravnega zelenja.

Kombinacije

Naš umetni venec Potosovec predstavlja resnično izvirno obliko dekoracije. Njena zanimiva naravna zelena barva je resnično neizpodbitna. Zato je zelo primerno, da izstopa in pri kombiniranju izberemo manj pomembne rastline. Za večji in še bolj barvit učinek priporočamo združevanje več kosov teh venčkov v enega. Pričarali boste izredno barvito dekoracijo, za katero zagotovo ne potrebujete ničesar več.

Parametri

Koda izdelka 20213
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!