Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Fitónia zeleno-rdeč 190 cm

Popust
25 %
Originalno
12 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Fitonije so zelo privlačne sobe kompaktne rasti. Vsak list je okras zase, nihče ne pogreša bolj opaznega cvetenja ob pogledu na Fitonijo. Rastline iz rodu Fittonia, znane tudi kot fitonije, so zaradi svojega lepega videza priljubljene sobne rastline. Težko se ne zaljubite v te temno zelene liste s srebrnim ali rdečim mozaikom. Zaradi njih se imenuje tudi kačja koža. Zraste do višine 15 cm in zraste do velikosti do 30 centimetrov.

Pojav

Zimzelene pokončne ali plazeče trajnice s poreklom iz severozahodnega in zahodnega dela Južne Amerike (zlasti Peruja). Za okrasne liste se običajno gojijo kot sobne rastline. Fitonia je lepa nizka rastlina, ki izvira iz tropskih deževnih gozdov.

Pridelovalci menijo, da je zaradi zahtevane nege zahtevna rastlina.

Parametri

Umetni venec Fitónia je dolg 190 cm , na enem steblu iz plastike je do 113 kosov lepih zelenih listov z izrazito rdečkasto pajčevino. Listi so na otip zelo mehki, čeprav so za njihovo proizvodnjo uporabili plastiko, imajo zelo naraven, realen, barvit videz.

Lokacija

Naš umetni venec Fitónia odlično zapolni "gluhi" prostor. Iz več kosov boste ustvarili lepo verigo. Postavite jih čez vrata, okna, stopniščne ograje ali jih raztegnite po sobi. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi. Če je v vaši notranjosti arhitekturni element, na primer steber, ga lahko poudarite z umetnim vencem Fitónia.

Kombinacija

Če se odločite za uporabo umetnega venca Fitonia v aranžmaju mize, priporočamo, da ga kombinirate z nežnimi cvetovi. Dobili boste zanimivo elegantno dekoracijo, s katero bo vaša notranjost prijetna. Kombinirajte ga s toplimi odtenki rumene ali oranžne Begonije, da ustvarite prijeten občutek domačnosti. Nasprotno, če želite doseči bolj provokativne kombinacije, posezite po vijolični ali rdeči barvi. Ali pa pustite, da ta lep venček visi s stropa, dobili boste zelo zračno ločitev prostora.

Parametri

Koda izdelka 20205
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena, rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!