Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Pavinič 190 cm

Popust
23 %
Originalno
12 €
Samo danes
9,29 € z DPH
7,61 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pavinič ali starejša divje trte ali ljudsko divje grozdje je lesnata rastlina, Liana pleza po drevesih ali stenah. Listi so preprosti ali v obliki dlani. Imajo vitice za plezanje, ki so običajno zaključene s sesalnimi ploščami. Cvetovi so razporejeni v socvetje, ki je na vrhu ali vršni metli, ki raste iz osi lista, ob listu ali na koncu poganjka . Cvetovi so dvospolni, včasih moški, 5-oštevilčeni. Obstaja 5 čašnih listov, kronskih listov in prašnikov, moda je dvojno pokrita, spojena z žlezno tarčo. Sadje je jagodičje .

Pojav

Razširjen je v Severni Ameriki in Vzhodni Aziji . Drugod, npr. v Evropi je posajena le kot okrasna liana. Ker je ta Pavinič zelo prilagodljiv, mu tudi v lokalnih razmerah uspe brez težav. Pavinič se pogosto uporablja za prekrivanje ali namerno poudarjanje zunanjih sten.

Parametri

Naš umetni venec Pavinič je dolg 190 cm . Material stebla tega umetnega venca je izdelan iz plastike, prav tako listi, ki so v naravnih jesenskih barvah, torej v rdeče-rumeni kombinaciji, z izrazitim žilanjem. Na dotik ti listi izgledajo živi in njihovo število je 113 kosov.

Lokacija

Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki napolni s prijetnim jesenskim vzdušjem. Je idealna izbira za vsako jesensko dekoracijo , ne glede na to, ali venec uporabljate za obešanje ali pa ga vključite v čudovite jesenske okraske, kot so različni jesenski venci, ikebana , ali pa se preprosto odločite, da ga ohlapno postavite na parapetno desko ali okoli kamina. Ali pa pustite, da ta lep venček visi s stropa, dobili boste zelo zračno ločitev prostora. Toda izbiro prepuščamo vam.

Kombinacije

Če se odločite za uporabo umetnega venca Pavinič v aranžmaju mize, tudi v drugih letnih časih kot jeseni, priporočamo, da ga kombinirate z našimi belimi cvetovi, kot so vrtnica , orhideja ali lilija . Dobili boste mehko in elegantno dekoracijo, ki bo zagotovo zmehčala vašo notranjost. Takšna dekoracija je zelo primerna tudi na primer za poročno mizo. Da bi dosegli bogatejši volumen, priporočamo, da kombinirate več kosov teh girland.

Parametri

Koda izdelka 20215
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 180 cm
Število vej 1 ks
Višina listov 11 cm
Širina listov 9 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rdeča, rumena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!