Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Bršlen 190 cm

Popust
19 %
Originalno
16 €
Samo danes
12,90 € z DPH
10,57 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bršlen je rod rastlin v družini Jesenice. So listavci ali zimzelena drevesa s preprostimi prijetnimi listi in majhnimi cvetovi, ki jih oprašujejo žuželke. Sadje je kapsula. Rod vključuje približno 140 vrst. Zimzeleni in listavci se gojijo kot okrasni grmi. Nekatere vrste, vključno z evropskim bršljanom, so strupene. Ušesa so listavci ali zimzeleni grmi, redko majhna drevesa ali celo plezajoče grmičevje. Izjemoma lahko nekatere vrste dosežejo višino do 25 metrov. Listi so preprosti, nasprotni, pecljati, celi ali zobasti ali nazobčani na robu. Vejice imajo okrogel ali kvadratni prerez. Cvetovi so dvospolni, razporejeni v vršnih ali poševnih vrhovih. Krona je bela, rumena, zelena, rdeča ali vijolična.

Pojav

Razširjen je v Evraziji ter Severni in Srednji Ameriki ter obrobno v Severni Afriki, na Madagaskarju in v Avstraliji.

Zastopan je na različnih frekvencah na vseh celinah, razen v Južni Ameriki. Središče raznolikosti vrst je na Kitajskem, kjer je omenjenih okoli 90 vrst. V Severni in Srednji Ameriki ter na Karibih raste skupaj 9 vrst. Na afriški celini rod predstavlja le širokolistni bršljan, ki sega od Evrope do Maroka in Alžirije. Na Madagaskarju rasteta dve vrsti. V Avstraliji rod predstavlja edina vrsta, ki se pojavlja v severovzhodnem Queenslandu.

Parametri

Naš umetni venec Bršlen je dolg 190 cm. Na eno plastično steblo lahko položite do 182 listov visokokakovostne plastike. Listi so v več odtenkih zelene. "Mladi" listi so svetlo zeleni, "starejši" pa temno zeleni. Kljub temu, da so narejeni iz umetne plastike, izgledajo in se počutijo zelo realistično.

Lokacija

Ta venec je zasnovan za notranjo opremo , primeren je kot pripomoček za dnevno sobo , delovno sobo in prostore, kjer bivajoči Bršlen ne bi imel dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Z njim lahko okrasimo vrata, okna, okenske police ali polepšamo stopniščne ograje. Je zelo primeren za dokončanje aranžmaja.

Kombinacije

Umetni venec Bršlen lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami girland iz naše ponudbe. Uporabljamo ga lahko na primer v aranžmajih za mizo v kombinaciji z Esheverijo iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Za bogatejši volumen izberite več kosov tega venca.

Parametri

Koda izdelka 20224
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 3 cm
Dolžina listov 7 cm
Število listov 182 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!