Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna venec Begonia 190 cm

Popust
39 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,29 € z DPH
5,98 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ocenjuje se, da Begonija vključuje več kot 900 vrst. Nekatere gojijo zaradi lepih cvetov, druge zaradi privlačnih listov, nekatere so nizke, druge visoke in plezajoče. Glede na vrsto korenin jih lahko razdelimo v 3 skupine. Prva je skupina z vlaknatimi in občutljivimi koreninami, ki hitro napolnijo celotno cvetlično posodo. Druga skupina raste iz debele mesnate podzemlja, ki raste na površini tal in se ukorenini v tleh. Tretjo skupino sestavljajo gomoljaste begonije, ki v tleh tvorijo gomolj in potrebujejo zimski mir. Prvotne vrste gomoljastih begonij izvirajo iz Južne Amerike. Dolgotrajna vzrejna dejavnost je ustvarila številne hibride s kompaktno rastjo, bogatimi cvetočimi cvetovi in dolgim obdobjem cvetenja. Navajeni so gojenja v posodah in loncih na balkonih, lahko pa tudi v zaprtih prostorih, uspešna pa je tudi rast na polsenčni gredici.

Pojav

Te čudovite svetlo obarvane rastline imajo svoj dom v deževnih gozdovih tropske in subtropske Amerike. Čeprav njihovo gojenje ni težko, lahko najdete koristne nasvete, kako to storiti. Begonija spada v družino Begonicae in jih je skoraj tisoč vrst. Glede na njihovo velikost jih delimo na velikocvetne in drobnocvetne. Begonije se glede na vrsto korenin delijo tudi na begonije z vlaknastimi koreninami in begonije z mesnatimi koreninami.

Parametri

Naš venec Begonia je dolg 190 cm. Ima eno zeleno plastično steblo. Na tem steblu je 113 kosov realističnih listov. Ti so narejeni iz plastike v naravni zeleni barvi, na sredini z izrazito rdečo žilo, ki ustvarja zelo lep naravni kontrast. Na otip so videti živi.

Lokacija

Ta venec je zasnovan za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi , študiju in krajem, kjer živa Begonija ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zagotovljeno je, da bo vsak prostor osvežil s svojo naravno lepoto. Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin doslej, arhitekti pa jo z veseljem uporabljajo tudi za dokončanje prostora v svojih oblikovalskih predlogih, saj je trenutno zelo sodoben »košček narave«.

Kombinacije

Umetno girlando Begonia, zaradi dejstva, da je plazeča rastlina, lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami girland iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Za bogatejši volumen izberite več kosov tega venca. Ustvarili boste resnično osupljivo dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20210
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 8 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!