Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna venec Calladium bela 190 cm

Popust
25 %
Originalno
12 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kaládium je rod cvetočih rastlin v r Odin Araceae. Pogosto jih poznamo pod skupnim imenom slonovo uho, Jezusovo srce ali angelova krila. Iz prvotne južnoameriške rastline je več kot 1000 imenovanih sort. Več vrst se goji kot okrasna rastlina zaradi velikih listov v obliki puščice, ki so označene z različnimi vzorci v beli, rožnati in rdeči barvi. V rastni dobi zahtevajo rahlo zalivanje (vlažno, ne mokro). Večina sort ima raje delno do popolno senco, čeprav se trenutno gojijo sorte, odporne proti soncu. V zadnjih letih je za vzrejo na voljo veliko novih sort, ki so trenutno v veliki meri odporne na bolezni. Dve najpogostejši obliki se imenujeta "okrasni listi" in "suličasti". Prvi je pogostejši pojav in je tradicionalno gojenje kaladija; Listi so bolj srčaste oblike. Ima več suličastih listov. Večina gojenih kaladij zraste do približno 60 cm visoko in 60 cm široko, čeprav se trenutno gojijo pritlikave sorte. Vsi deli rastline so strupeni. Ne smete jih zaužiti in lahko dražijo občutljivo kožo.

Pojav

Calladium je okrasna rastlina, ki izvira iz tropov Amerike. Približno 98% vseh kaladij prihaja iz Lake Placida na Floridi v ZDA. V Evropi jih gojijo od konca 18. stoletja.

Parametri

Naš čudovit umetni venec Calladium je dolg 190 cm. Tokrat gre za bel list z izrazito zeleno žilo. Na enem plastičnem steblu je 113 teh listov, izdelanih iz visoko kakovostne plastike, ki pa zaradi kombinacije svetlih in temno zelenih odtenkov dajejo tudi zelo realen vtis. Hkrati so lahko ponosni na svojo resnično lepo in značilno risbo listov. Na otip se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Naš umetni kaladij se popolnoma prilega vsaki notranjosti . Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. Iz več kosov boste ustvarili lepo verigo. Postavite jih čez vrata, okna, stopniščne ograje ali jih raztegnite po sobi. Zelo je primeren za polnjenje različnih ikeban na mizi ali na komodi. Lahko ga varno postavite v visečo cvetlično posodo in tako ustvarite zanimivo dekoracijo na netradicionalnih mestih, na primer nad kavčem v dnevni sobi. Napolni vsak prazen kotiček v sobi in tako s svojo lepo strukturo prijetno poživi predvsem minimalistično notranjost, ki mu omogoča, da najbolj izstopa.

Kombinacija

Ta umetni venec lahko kombinirate s katero koli rastlino ali z drugo vrsto venca po vašem okusu. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi venci. Za bogatejši volumen izberite več kosov tega venca ali pa pustite, da ta lep venček visi s stropa, boste dobili zelo zračno ločitev prostora.

Parametri

Koda izdelka 20219
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 7 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!