Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni venec Ginko zelen 190 cm

Popust
19 %
Originalno
16 €
Samo danes
12,90 € z DPH
10,57 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ginkgo biloba je drevo iz družine Ginkgo. Edini trenutni predstavnik razreda Ginkorast. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem. Priljubljeno je posajeno kot okrasno drevo v parkih in vrtovih. Odporen je na patogene, onesnaženje, sušo in nizke temperature. Ime njegove vrste se nanaša na značilno obliko listov oljne ogrščice.

Pojav

Pojav Ginke je dosegel vrhunec v mezozoiku, vendar se je zaradi terciarnega ohlajanja začel zmanjševati. Nekateri strokovnjaki trdijo, da je razvoj družine Ginkgo v tem času omogočil širitev dinozavrov. To je verjetno najbolj znan tako imenovani živi fosil v rastlinskem svetu in najstarejša živa semenska rastlina. Seveda ga najdemo le na majhnem območju gorovja Tianmu Shan na Kitajskem.

Parametri

Ginko zelena umetna venec je dolga 190 cm. Njegovo steblo je zeleno in izdelano iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Steblo vsebuje 175 listov iz plastike, ki pa so na otip tako živi in to pomaga dokončati resnično realističen učinek celotnega venca. Že omenjeni listi so naravno zeleni v različnih odtenkih in jih dopolnjuje tudi kontrastni svetlobni vzorec.

Lokacija

Naš zelen venec Ginko je zasnovan za notranjo opremo . Lahko ga zelo lepo položite na polico in tako lepo zapolnite prazen prostor, lahko pa ga na primer obesite tudi na strop v svojem zimskem vrtu. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Umetni venec Ginko zelen zaradi dejstva, da je plazeča rastlina, ga lahko zelo lepo kombiniramo z različnimi viticami bršljana , pa tudi z drugimi zelenimi kosmiči in venci iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasne kamne, da bo vaša dekoracija posebna. Za bogatejši volumen izberite več kosov girlande Ginko. Ustvarili boste resnično osupljivo dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20216
Odločnost notranjost
Dolžina 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Število vej 1 ks
Višina listov 5 cm
Širina listov 8 cm
Število listov 175 ks
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!