Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna venec Begonia zelena 190 cm

Popust
25 %
Originalno
12 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Begonije so med najbolj znanimi okrasnimi rastlinami in pogosto okrasijo naša okna znotraj in zunaj. Nekatere gojijo zaradi lepih cvetov, druge zaradi privlačnih listov, nekatere so nizke, druge visoke in plezajoče. Glede na vrsto korenin jih lahko razdelimo v 3 skupine. Prva je skupina z vlaknatimi in občutljivimi koreninami, ki hitro napolnijo celotno cvetlično posodo. Druga skupina raste iz močne mesnate podzemlja, ki raste na tleh in se ukorenini v tleh. Tretjo skupino sestavljajo gomoljaste begonije, ki v tleh tvorijo gomolj in potrebujejo zimski mir.

Pojav

Te čudovite svetlo obarvane rastline imajo svoj dom v deževnih gozdovih tropske in subtropske Amerike. Čeprav njihovo gojenje ni težko, lahko najdete koristne nasvete, kako to storiti. Begonija spada v družino Begonicae in jih je skoraj tisoč vrst. Glede na njihovo velikost jih delimo na velikocvetne in drobnocvetne. Begonije se glede na vrsto korenin delijo tudi na begonije z vlaknastimi koreninami ali z mesnatimi koreninami.

Parametri

Naš umetni venec Begonia green je dolg 190 cm. Na enem plastičnem steblu je 113 lepih naravnih zelenih listov v različnih odtenkih in velikostih. Čeprav so narejeni iz plastike, se ne razlikujejo od živih.

Lokacija

Naš umetni venec je vsestranski. Lahko ga obesite na sedežno površino, pa tudi na vrata ali okno. Begonija ima čudovite zrele liste, izgleda realno in bo vašemu domu dodala eleganco. Njegova klasična oblika in zelo realističen videz lahko ustrezata vašim dekorativnim zahtevam v vseh letnih časih. Za razliko od žive rastline te ponarejene rastline ne potrebujejo vzdrževanja in se nikoli ne izsušijo.

Kombinacije

Umetna girlanda Begonia zelena zaradi dejstva, da je plazeča rastlina, se lahko zelo lepo kombinira z različnimi vejami, pa tudi z drugimi vrstami venčkov Potosovec ali Ivy iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti tega venca z našimi cvetočimi rastlinami. Za bogatejši volumen izberite več kosov tega venca. Ustvarili boste resnično osupljivo jesensko dekoracijo za svojo mizo ali polico. Izpolnite prazen prostor v svoji notranjosti, ta dekoracija zagotovo ne bo ostala neopažena.

Parametri

Koda izdelka 20209
Odločnost notranjost
Premer 16 cm
Dolžina 190 cm
Dolžina debla / stebla 190 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 12 cm
Dolžina listov 13 cm
Število listov 113 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!