Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni bambus 150 cm

Popust
38 %
Originalno
110 €
Samo danes
67,90 € z DPH
55,66 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bambusi so trajnice ali grmičevje, nekatere vrste so nizke in pokrivajo zemljo, druge so visoke in lahko zrastejo do višine približno 40 ali 50 m. Nekatere vrste se lahko s podzemlja razširijo s kraja sajenja v okolje. Mnoge vrste rastejo v obliki goste vegetacije. Bambusi cvetijo letno ali pri nekaterih vrstah vsakih 12 ali do 120 let, pri čemer vse rastline v eni regiji cvetijo hkrati. Po cvetenju rastline običajno odmrejo. Listi so pecljati, široko eliptični. Imajo cvetove s 6 prašniki, razporejenimi v metle. Plod je zrnje, koščicasto sadje ali jagodičje. Bambusi so med najhitreje rastočimi rastlinami na svetu - včasih pecelj raste s hitrostjo do 1 metra na dan.

Pojav

Bambusi se pojavljajo v tropskem, subtropskem in manj pogosto v zmernem pasu. Natančneje, pojavljajo se v jugovzhodnih Združenih državah Amerike ter po celotni Srednji in Južni Ameriki, pa tudi v skoraj vsej Afriki južno od Sahare in v Aziji od Indije, Japonske in jugovzhodne Kitajske do severne Avstralije. Bambusi rastejo tudi na precejšnjih višinah. Prvi bambus je v Evropo prišel v poznem 19. stoletju, vendar so večina znanih vrst in sort nemški, belgijski in nizozemski pridelovalci uvozili šele v zgodnjih devetdesetih letih.

Parametri

Naša umetna bambusova rastlina je visoka 150 cm, vključno z lončkom za rože. Ta umetni bambus privlači s tremi svetlo rjavimi lesnimi debli in visokokakovostnimi 298 naravnimi zelenimi podolgovatimi listi, ki so živi na otip. Naš bambus ima zelo gost videz. Dostavljen je zasidran v osnovni cvetlični lonec s premerom 20,32 cm , na površini umetnega substrata, pokritega z mahom. Bambus je na voljo v osnovnem cvetličnem loncu in ga lahko preprosto postavite v dekoracijo za čudovit dodatek vaši notranjosti. V naši ponudbi boste našli tudi velik izbor okrasnih cvetličnih loncev.

Lokacija

Obstaja več razlogov, zakaj je pri opremljanju notranjosti vredno izbrati bambus. Ker je naš bambus izdelan iz pravega lesa, ga odlikuje visoka vzdržljivost in trdota. Naš Bambus je zasnovan za notranjost , je primerna zamenjava za živo različico te rastline. Če nimate dovolj časa za nego živega bambusa, je naša replika te rastline prava izbira. Bambusi prinašajo eksotiko v stanovanje ali hišo , so najboljša izbira za notranjost, zgrajeno v azijskem slogu. Poleg tega služijo za dostojno delitev odprtega prostora, lahko zapolnijo problematične vogale ali ustvarijo nekonvencionalno ograjo "za živo mejo".

Kombinacije

Bambusi so privlačni tudi v družbi različnih rastlin in lesnatih rastlin, zlasti tistih, ki prihajajo iz Azije.

Prednost Bambusa je tudi v tem, da se lahko lepo ujema z različnimi materiali in slogi točno po vaših zamislih. Za okrasitev celotne rastline priporočamo, da bambus postavite v lep cvetlični lonec, ki se bo ujemal z notranjostjo. Na naši spletni strani najdete njihovo veliko izbiro.

Parametri

Koda izdelka 20066
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer vložka 17.2 cm
Število stebel / stebel 7 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 13 cm
Širina listov 2 cm
Število listov 298 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!