Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Monstera 120 cm

Popust
40 %
Originalno
97 €
Samo danes
57,90 € z DPH
47,46 € brez DDV
78 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Monstera je ena nezahtevnih in hvaležnih sobnih rastlin, ki lahko prinese veliko glasbe z malo nege. Te selitvene sobne rastline so še posebej zanimive zaradi velikih zelenih listov, listi so srčasti do jajčasti, na katerih se sčasoma rastlina stara, da tvori privlačne zareze / perforacije. Monstera izvira iz tropskih deževnih gozdov, kjer se večinoma vzpenja okoli drugih rastlin in dreves, da bi dobila več svetlobe, pogosto zraste do višine 20-30 m, njeni veliki listi pa so pogosto večji od 2 m. Uživa v razgledih v bližini vode in na nadmorski višini nad 1500 metrov.

Pojav

Monstera prihaja iz tropskih deževnih gozdov Mehike, Perua in Ekvadorja .

Razširjen je izključno v tropski Ameriki od južne Mehike do južne Brazilije. Središče največje raznolikosti vrst je v Srednji Ameriki v Panami in Kostariki, druga manjša središča so v južni Mehiki in severnem delu južnoameriških Andov. Največ vrst se pojavlja v gorskih tropskih deževnih gozdovih na pobočjih nižjih gora.

Parametri

Naša umetna rastlina Monstera je visoka 120 cm , vključno z osnovno plastično cvetlično posodo, v katero je nameščena. Premer cvetličnega lonca je 17,78 cm . Prostor posajene rastline je prekrit z imitacijo mahu za še bolj naraven učinek. Monstera vsebuje 2 kosa plastičnih zelenih stebel in 15 kosov velikih plastičnih listov, ki so na otip videti živi. Imajo lepo naravno zeleno barvo.

Lokacija

Umetno rastlino Monster lahko postavite tako v zaprtih prostorih kot na prostem . Resnično ustreza povsod, kjer potrebujete, da popestrite svoj prostor. S svojim videzom in dimenzijami bo lepo napolnil vaš vhodni hodnik v hiši, zimski vrt ali teraso . Seveda je zelo primeren tudi za pisarniške prostore, pa tudi za različne poslovne operacije, kjer je zagotovljeno, da bo okolje bolj prijetno in mu dalo svež eksotičen videz .

Kombinacije

Monstera se lahko zelo lepo kombinira z drugimi izdelki iz listov, kot so filodendron , figovo drevo ali različni fikusi . Eksotična romantika je zagotovljena. Če pa ga ne želite kombinirati, je to tudi prava izbira. Je tako domiselna, da bo bogato zadostovala kot okras in tudi kot ločen element.

V naši spletni ponudbi boste našli tudi številne okrasne cvetlične lončke, v katere lahko postavite svojo pošast in tako poudarite njeno splošno lepoto. Enobarvni lončki za rože so mu najbolj primerni, saj bo s svojimi monumentalnimi listi ta rastlina sama po sebi zelo domiseln dodatek k vaši notranjosti.

Parametri

Koda izdelka 20038
Višina 120 cm
Odločnost notranjost, zunanjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 17.9 cm
Število stebel / stebel 2 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 30 cm
Širina listov 25 cm
Število listov 15 ks
Listni material plastika
Število brstov 4 ks
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Barva brstov zelena
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!